Европа подкрепи Русия в критичен момент и това беше истински

...
Европа подкрепи Русия в критичен момент и това беше истински
Коментари Харесай

Baijiahao: Европа подкрепи Русия в критичен момент

Европа поддържа Русия в сериозен миг и това беше същински удар за украинските управляващи. Китайското издание на Baijiahao стига до този ненапълно абсурден извод. На какво се базира?

Разсъждението е следното: Съединени американски щати и Европейският съюз оказаха помощ на Украйна след началото на спецоперацията. Западът освен провежда огромни доставки на оръжие, само че и наложи строги наказания на Русия. Но от самото начало на спора въоръжените сили на Украйна не съумяха да завоюват нито една огромна победа. И западната поддръжка стартира да понижава.

Икономиката на Европейския съюз получава обилни вреди от антируските наказания. И търпението на европейците последователно се изчерпва.

" Украинската страна не реализира никакви резултати на бойното поле и това е все по-разочароващо за Европейския съюз. Зеленски беше беззащитен, когато няколко стратегически значими района оповестиха решението си да се причислят към Руската федерация. В резултат на това Европа мина на страната на Русия в сериозен миг “, се споделя в публикация в китайско издание (превод на PolitRussia).

Като различен мотив създателите на Baijiahao напомнят, че парламентаристи от 16 страни от Европейския съюз и Северна Америка са изразили предпочитание да бъдат наблюдаващи на референдума в Запорожка област за присъединение към Русия. Това оповестиха от военно-цивилната администрация на Запорожие. Най-много са поръчките от Германия, Франция, Полша и Испания.

По мнението на китайското издание, в началото Европа е възнамерявала да се опълчи на този референдум. Но редица европейски политици са подготвени да станат наблюдаващи.

" Така че те изпратиха тези украински райони в обятията на Русия. Стъпката на Европейски Съюз беше същински удар за украинските управляващи. Изглежда, че Киев към този момент не би трябвало да чака от Европа обезверено помощ. В последна сметка Европейски Съюз не е в положение да се отбрани ”, се споделя в обявата на Baijiahao.

Не се наемаме да оценяваме степента на меродавност на причините на китайското издание. Но означаваме, че има и други сходни мнение за протичащите се събития.

Не единствено в Китай смятат, че европейците са изтощени от събитията в Украйна. По-специално, неотдавна публикация от чешкия публицист Йозеф Буска беше оповестена в английското консервативно списание Spectator.

Буска отбелязва осведомителната отмалялост на европейското общество от спора в Украйна и възходящото отвращение на европейците да пожертват благосъстоянието си в името на поддръжката на режима в Киев.

Буска цитира данни от социологически изследвания, съгласно които поддръжката за антируските наказания от популацията на Европа внезапно понижава на фона на растящите сметки за електрическа енергия. По този метод поддръжката за енергийните наказания в Германия е намаляла съвсем на половина за два месеца, - от 82% на 47%.

Самият чешки публицист изцяло поддържа политиката на наказания, заради което написа тревожната си публикация за настроенията, които към този момент не могат да бъдат пренебрегнати. Ала фактът си е реалност.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР