Европа подготвя планове за спиране на тока, за да предотврати

...
Европа подготвя планове за спиране на тока, за да предотврати
Коментари Харесай

Bloomberg: Европа готви план за спиране на тока за предотвратяването на зимен хаос

Европа приготвя проекти за прекъсване на тока, с цел да предотврати зимния енергиен безпорядък. Заплахата за континента са спиранията на тока, написа Bloomberg.

Това е трагичен сюжет, само че държавните управления в цяла Европа се приготвят за него, защото енергийният напън, обхващащ континента, се ускорява с всяка минала седмица, показва организацията.

Според изданието във Франция мрежовият оператор на практика няма опция да поддържа електроснабдяването и компанията разгласи " алена " паника.

„ Тя към този момент изключи редица огромни промишлени предприятия и понижи напрежението в мрежата. Операторът е заставен да предприеме фрапантни стъпки и да изключи електрозахранването на някои жилищни региони, с цел да предотврати цялостния колапс на системата “, написа вестникът.

Финландия също ускори своите предизвестия за прекъсване на тока.

Повишената паника последва прекъсването на доставките на газ по основния газопровод " Северен поток " по механически аргументи. Това в допълнение усилва вероятността от дефицит на гориво за отопление на дома и произвеждане на електрическа енергия.

„ Реалността е, че няма задоволително газ в Европа “, сподели Ед Биркет, началник на енергетиката и климата в основания в Лондон мозъчен концерн Onward.

Според него, в случай че не се понижи търсенето, бизнесът ще бъде заставен да се изключи от мрежата, в краен случай това може да се случи и с семействата.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР