Европа остро осъжда нападението срещу болница в Газа, без да

...
Европа остро осъжда нападението срещу болница в Газа, без да
Коментари Харесай

Жозеп Борел: Войната, колкото и да е ужасна, има правила

Европа остро осъжда нападението против болница в Газа, без да показва към момента кой е причинителят. Още нощес незабавно след края на изключителната среща на европейските водачи ръководителят на Съвета Шарл Мишел съобщи, че нападението изрично опонира на интернационалното право.
Прочетете още
Някои страни членки като Испания, която е ротационен ръководител, и Франция, обявиха, че нищо не може да оправдае нахлуване над болница, като по този метод изключиха опцията да става въпрос за неточност или случай.

Трагедията в Газа е акцент и на дебатите сега в Екологичен потенциал в Страсбург. Войната, колкото и да е ужасна, има правила, съобщи първият посланик на Европа Жозеп Борел, без да назове кой е причинителят.

Конфликтът в Близкия изток става световен: сред мюсюлманския и християнския свят, предизвести той.

Вирусът на тероризма се върна и в Европа с атентатите във Франция и в Белгия, съобщи Урсула фон дер Лайен.

Обект на рецензии през последните дни, поради изказванието ѝ, че Израел има право да се пази без да добави „ в границите на интернационалното и филантропичното право “, тази заран тя беше доста деликатна да подчертае този подробност.

Солидарни сме с Израел и това не опонира на поддръжката ни за палестинския народ, безапелационна беше тя и добави, че европейското финансиране никога не би трябвало да стига до „ Хамас “, написа БТВ.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР