Европа остро осъжда нападението срещу болница в Газа, без да

...
Европа остро осъжда нападението срещу болница в Газа, без да
Коментари Харесай

Борел: Конфликтът в Близкия изток става глобален

Европа остро осъжда нападението против болница в Газа, без да показва към момента кой е причинителят. Още нощес незабавно след края на изключителната среща на европейските водачи ръководителят на Съвета Шарл Мишел съобщи, че нападението изрично опонира на интернационалното право.

Снимка: Reuters

Някои страни членки като Испания, която е ротационен ръководител, и Франция, обявиха, че нищо не може да оправдае нахлуване над болница, като по този метод изключиха опцията да става въпрос за неточност или случай.

Трагедията в Газа е акцент и на дебатите сега в Екологичен потенциал в Страсбург. Войната, колкото и да е ужасна, има правила, съобщи първият посланик на Европа Жозеп Борел, без да назове кой е причинителят.

Конфликтът в Близкия изток става световен: сред мюсюлманския и християнския свят, предизвести той.

Вирусът на тероризма се върна и в Европа с атентатите във Франция и в Белгия, съобщи Урсула фон дер Лайен.

Бараж от към 10 ракети е бил изстрелян от близкото гробище

Обект на рецензии през последните дни, поради изказванието ѝ, че Израел има право да се пази без да добави „ в границите на интернационалното и филантропичното право “, тази заран тя беше доста деликатна да подчертае този подробност.

Солидарни сме с Израел и това не опонира на поддръжката ни за палестинския народ, безапелационна беше тя и добави, че европейското финансиране никога не би трябвало да стига до „ Хамас “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР