Европа налага все нови и нови санкции на пазара на

...
Европа налага все нови и нови санкции на пазара на
Коментари Харесай

Путин: Европа налага санкции на пазара на петрол и газ под натиска на американския си господар

Европа постанова все нови и нови наказания на пазара на нефт и газ по безусловно политически аргументи и под натиска на американския си стопанин, съобщи съветският президент Владимир Путин на среща за развиването на петролната промишленост, предава ТАСС.

" Днес виждаме, че по безусловно политически аргументи, заради личните си упоритости и под натиска на американския си стопанин, европейските страни постановат все нови и нови наказания на пазарите на нефт и газ ", сподели Путин.

Според него " всичко това води до инфлация ", а на Запад " вместо да признаят грешките си, търсят отговорните на друго място ".
 Дмитрий Медведев вещае купони за храна в Европа
Дмитрий Медведев вещае купони за храна в Европа

Според него по този начин " призракът на комунизма е проникнал в Европа "

Според него политиците на Запад спекулират с естествените опасения на хората за климата , омаловажавайки смисъла на стандартната сила, сподели президентът.

" Всъщност по този начин наречената политическа класа на Запад стартира да спекулира с безусловно естествената угриженост на доста хора на планетата по проблемите с климата ", уточни той, Ясно е, че по вътрешнополитически аргументи те започнаха да надценяват опциите на различната сила и да подценяват смисъла на обичайна сила, в това число всички нейни области, в това число въглеводородите..

Путин обърна внимание на обстоятелството, че за Русия, с най-богатите си ресурси от въглеводороди, тази промишленост, както и горивно-енергийният комплекс като цяло, е бил и остава един от водещите съставни елементи на националната стопанска система , играе забележителна роля в обезпечаване на вътрешния пазар и осъществяване на експортен капацитет.

Той засегна и събитията в Украйна, като съобщи:

Всичко, което се случва през днешния ден към Украйна, е обвързвано с политиката на Запада , сподели президентът. " Всичко, което се случва през днешния ден, в това число, за наше огромно страдание, към Украйна, е обвързвано с недомислената политика на по този начин наречения групов Запад ", сподели той.

Според Путин тези страни " в продължение на десетилетия пренебрегнаха безусловно законните опасения на Русия в региона на гарантирането на нейната сигурност и по всевъзможен метод насърчаваха националистически, неофашистки детайли в управлението на Киев, надменно се отнасяха към проблемите, които се развиваха в югоизточната част на Украйна и в действителност в продължение на осем години способстваха за продължаването на военните дейности, стартирани през 2014 година.
 Лично Путин управлява съветската инвазия в Украйна
Лично Путин управлява съветската инвазия в Украйна

Разкрития за хода на бойните действия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР