Европа може да се сблъска с допълнителна несигурност, ако Европейският

...
Европа може да се сблъска с допълнителна несигурност, ако Европейският
Коментари Харесай

Хайко Маас: Брекзит без сделка ще доведе до допълнителна несигурност в Европа

Европа може да се сблъска с спомагателна неустановеност, в случай че Европейският съюз и Обединеното кралство не съумеят да се спогодят за двустранните си връзки след Брекзит. Това съобщи  германският външен министър Хайко Маас в немския всекидневник Augsburger Allgemeine, представено от БНР.

Маас се тормози, че отхвърли на английското държавно управление да удължи периода за договаряния на фона на пандемията от ковид, като по думите му „ Англия се отдалечава от контрактуваната с Европейски Съюз политическа декларация по основни въпроси в договарянията ".

Въпреки пандемията английските управляващи неведнъж подчертаха, че няма да желаят удължавания на преходния интервал за договаряне на комерсиалните връзки на Обединеното кралство с Европейски Съюз, които изтича на 31 декември 2020 година

В същото изявление Хайко Маас похвали отговорът на Европейски Съюз на избухналата болест, като съобщи, че " Европейски Съюз към този момент е " пораснал " в резултат на рецесията и е намерил общи отговори на фона на пандемията ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР