Европа избра пътя на войната срещу Русия и затова Москва

...
Европа избра пътя на войната срещу Русия и затова Москва
Коментари Харесай

Сергей Лавров: Европа избра пътя на войната срещу Русия

Европа избра пътя на войната против Русия и по тази причина Москва би трябвало да реализира набелязаните цели, които са " доста по-благородни “ от тези на европейците, защото те " желаят непознатото, а ние – нашето “. Това акцентира министърът на външните работи на Руската федерация Сергей Лавров, представен от вестник " Коммерсант “.

" Нашата идея за външна политика споделя (с елементарни думи), че Европа е избрала пътя на война с нас. На нас, несъмнено, не ни пречи да живеем дружно с тях " един до друг “. Но в случай че това е война, тогава би трябвало да реализираме задачите си. Имаме доста по-благородни такива от европейците. Те си желаят непознатото, а ние нашето. Никога не сме желали непознато “, увери Лавров. Според министъра всички, които са се включили към страната от времето на Руската империя, са го създали непринудено.

Лавров " изрази отношението си към западните страни “ по време на визитата си в 201-ва съветска военна база в Душанбе, отбелязва изданието. По думите му Володимир Зеленски, " който беше " узрял “, " подхранван “ от Съединени американски щати в чисто русофобски дух “, следва " повелите на прословутите американски политолози, че би трябвало да се направи всичко, тъй че Украйна в никакъв случай повече да не бъде дружно с Русия ". " Нямаме никакви подозрения, че тези проекти не са обречени да се осъществен “, безапелационен бе министърът.

Първият посланик на Москва означи, Русия е натрупала решимостта в никакъв случай повече да не следва " разпоредбите “, наложени от Вашингтон “. Според него механизмите, наложени от Запада на други страни, " ненадейно бяха обърнати на 180 градуса против тези, които по някакъв метод се пробваха да запазят своята самостоятелност и правото си да живеят съгласно личните си разбирания в този свят “.

Според министъра Западът е отприщил война против Русия, когато е почнала да основава закани по границите, и не е оставил различен избор на Москва, с изключение на да отбрани своята сигурност и хората, които са " част от нашата история и просвета, чиито предшественици са живели от епохи в земи, където започнаха да не разрешават да се приказва съветски и да изискват да се скандират нацистки лозунги “.

Лавров счита, че протичащите събития са сплотили руснаците още повече.

Инфо: Агенция „ Фокус “

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР