Европа и САЩ трябва да засилят , заяви в интервю

...
Европа и САЩ трябва да засилят , заяви в интервю
Коментари Харесай

Председателят на ЕНП: Русия продължава курса на „опасни провокации“

Европа и Съединени американски щати би трябвало да засилят , съобщи в изявление за немската медийна група Функе Манфред Вебер – ръководител на Европейската национална партия, написа БГНЕС. Според него, Русия продължава курса на „ рискови провокации “ , а предислоцирането на съветски войски към границата с Украйна е тестване за Запада.
Според Вебер, при положение на ескалация на обстановката в Източна Украйна, глобите следва да бъдат засилени. Той предложи да се пристъпи към огромно заледяване на банковите сметки на съветски предприемачи, както и да бъде изключена Русия от платежната система SWIFT.
 Съединени американски щати се готвят да решат за нови наказания против Русия Съединени американски щати се готвят да решат за нови наказания против Русия
Администрацията на американския президент Джо Байдън приключи обзор на дейностите, приписвани на Русия, които съгласно Вашингтон са враж...
По-рано Съединени американски щати и редица страни в Европа оповестиха, че е налице ескалация на „ съветската експанзия “ и има напредване на войски в Крим по посока на източната граница на Украйна. Те приканиха Москва да изясни тези свои дейности. В отговор прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че Русия предислоцира войски на територията на личната си страна и по своя преценка, а дейностите и не са застрашавали и не заплашват нито една страна в света.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР