Европа и САЩ трябва да намерят общ глас и подход

...
Европа и САЩ трябва да намерят общ глас и подход
Коментари Харесай

Генерал Джеймс Джоунс: Европа и САЩ трябва да намерят общ глас и подход по отношение на 5G технологиите

Европа и Съединени американски щати би трябвало да намерят общ глас и метод във връзка с 5G технологиите, акцентира военачалник Джеймс Джоунс, някогашен висш главнокомандващ на съюзническите сили на НАТО и консултант по национална сигурност на Съединени американски щати, в границите на онлайн събитие за бъдещето на 5G технологиите, в което взе участие ръководителят на ЕАЦС Цветан Цветанов.

Събитието бе модерирано от Фатмир Медиу, ръководител на Центъра за сигурност в югоизточна Европа и някогашен министър на защитата на Албания в партньорство с Лучио Миранда, ръководител на ExportUSA New York Corp.

Генерал Джоунс изрази и вяра, че технологията, която Съединени американски щати развиват ще може да бъде изнесена към сътрудниците от Европа, тъй като НАТО има потребност от сигурна 5G инфраструктура. Медуи на собствен ред акцентира, че съдружниците се нуждаят не просто от 5G, а от сигурен 5G.

Австрийският евродепутат Лукас Мандл, зам.-председател на Подкомисията по сигурност и защита, прикани за установяването на ясни и транспарантни правила за сдобиване с 5G технологии от всички сътрудници в евроатлантическото пространство, с цел да запазим полезностите на политическия Запад.

Конгресмен Робърт Адерхолт акцентира сериозната значимост на 5G технологиите, които ще трансформират заобикалящата ни среда.

Ричард Милсън, изпълнителен шеф на Европейските консерватори и реформисти съобщи, че Европа няма общ телекомуникационен пазар, което усложнява обстановката с въвеждането на 5G, тъй като на територията на съюза действат над 190 оператора, който следват разнообразни режими за сертификация.

Тим Браукмюлер, ръководещ сътрудник в KOM GmbH, Германия, даде образци от немския опит и разясни, че до 2024 Германия възнамерява да е въвела 5G на всички федерални автомагистрали, пристанища и железопътни линии с повече от 2000 преминаващи пасажери дневно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР