Европа и по-голямата част от развитите страни са в плен

...
Европа и по-голямата част от развитите страни са в плен
Коментари Харесай

Астрологът Антоанета Салфидж посочи кога ще свърши кошмарът с пандемията в България

Европа и по-голямата част от развитите страни са в плен на пандемията от ковид. В момента нито едно държавно управление не може да даде прогноза за близкото бъдеще, нито модел, по който да ръководи протичащото се.

Единственият инструмент, който има за предотвратяване от колапс в здравната система, е самоизолирането. Тя обаче безусловно сковава стопанската система. Науката не е единна в мненията си. Бъдещето е неразбираемо, с доста незнайни и не наподобява оптимистично.

Но какво споделя астрологията? Тази антична просвета, в която са се вслушвали владетели от отминали цивилизации и която в­се още се възприема с доверие от не малко международни водачи.

Един от най-хубавите астролози в страната Антоанета Салфидж показа извънредно обстоен и подробен разбор на обстановката. Той визира както събитията в страната, по този начин и в света, написа Бургасинфо.

-Г-жо Салфидж, по какъв начин съгласно Вас ще се развие пандемията в света и съответно в България, по кое време се чака пикът и докога ще бъдем в неин плен? Можете ли да прогнозирате какво ще се случи с стопанската система и безработицата?

- Астрологията има отговор на тези въпроси, само че с цел да съм по-конкретна и ясна, ще поддържа интерпретацията си със съответните астрологически обстоятелства и доказателства. Както знаем, първият регистриран случай на ковид е на 17.11.2019 година

Астрологичната карта на деня към този момент дава доста отговори, само че в този момент единствено ще посоча, че тогава Нептун, планетата и на болестите, е била стационарна и това към този момент е фактор за зараза, само че също по този начин и Меркурий е бил назадничав и то в Скорпион, което е индикатор за скрити, секрети, невидими процеси, които няма да са еднократни, т.е. ще се повтарят и отново и отново.

И по този начин, в случай че би трябвало да отговоря еднопосочно на въпроса докога ще сме в плен на ковид - най-общо мога да кажа, че забележимите процеси ще се разгъват най-малко до Еньовден, когато Нептун ще стане назадничав.

Дълбоките, невидимите процеси ще се завъртат на стадии и ще следват циклите на назадничав Меркурий през юни и юли, а сетне през октомври и ноември, когато той още веднъж ще се върне в Скорпион.

Това значи, че през септември, октомври и ноември е допустимо рестрикциите да се върнат поради вируса или негова разновидност. Положениeто може да стане по-затегнато от в този момент.

- Според астрологичната карта изключителното състояние в България би трябвало да завърши на 12-ти - 13-ти май.

- За България обаче периодите, съответно свързани със самоизолирането, са по-различни. Както знаем, тя беше публично оповестена на 13.03 при Луна в Скорпион - мощен стелиум от войнствени планети в Козирог, които освен това могъщо се движеха в прав ход.

В прочут смисъл, дори и таен, е добре, че настъпи карантина, тъй като какви ли могъщи детонации можеше да се случат и то освен в обществен, само че и в персонален проект?

Картата на този първи ден от карантината подсказва, че заплахата евентуално осезателно ще затихва след 15-и и изключително след 26-и април, когато Плутон ще стане назадничав, само че самата карантина ще падне след 12-ти май, когато и Юпитер и Сатурн към този момент ще се връщат обратно.

- Какво ни чака през това време и какви ще са икономическите и политически последици от тази обстановка?

- За да отговоря на тези въпроси, ще се наложи още веднъж да се базира на астрологически доказателства с вярата, че ще съм оптимално ясна и за неастролози.

Тук е мястото да уточня, че астрологията базира своите прогнози значително на Закона на цикличността, съгласно който всяко едно събитие е синтез от разнообразни правила, които в избран миг се събират в една точка, с цел да се проявят дружно.

Това е началото на цикъла, който задава избрана стратегия, след което обаче следват стадии на развиване, измежду които има четири съществени спешни стадия и в края на цикъла различностите, евоюлирали в съответния цикъл, се събират още веднъж, с цел да зададат нова стратегия.

Според Закона на сходството това, което се е случило на предходния успореден стадий от цикъла, в този момент следва да има сходно проявяване.

Циклите, с които си служи астрологията са с най-различна дълготрайност – от година до десетки, стотици, дори хиляди години и постоянно се случва по този начин, че в някоя година единствено един по-дълъг цикъл да се започва, той бележи годината като забележителна, и е в положение напълно да промени живота. Както това се случи през 1989 година, когато падна Берлинската стена.

През 2020-та година стартираха обаче не един, а няколко такива значими цикъла, като първият се случи през януари. Но пикът на планетните удари беше в действителност в този момент, през последните седмици на март и дори ще продължи до пълнолунието на 7-ми и малко по-късно.

Важно е обаче в тази ситуация да отбележа, че процесите, които в този момент се стартираха, радикално ще трансформират политическото и икономическото статукво в целия свят, и няма по какъв начин и на нас да не ни се отрази. Неизбежно е.

На първо място при започване на годината започва всесилен геополитически развой, който радикално ще промени политическите сили в интернационален мащаб като не просто ще подмени водачите, а ще преразпредели властта и ще докара до основаването на нови политически системи, основани на консолидация и подсилване на държавния, само че и на междудържвния хайлайф.

Този цикъл обаче е дълъг 35-годишен сред Сатурн и Плутон и първите му действителни проявления евентуално ще се видят след 4-5 години, докато безусловно ще е завършен нов международен хайлайф. За паралел ще посоча 1982 -1983 година, когато умира Брежнев и се слага началото на процеса по перестройка в комунистическия свят.

Ще вметна обаче, че в тази година, 1983 година, се приема и нова демократична китайска конституция, която влиза в действие едвам след кървави протестите от 1991 година и тогава се слага началото на същинския стопански напредък в Китай.

Ще допълня също, че отново на основни точки от този цикъл Китай влиза в международната икономическа общественост като през 2015 година се трансформира в първата икономическа мощ, средище на нови производства и нови капитали в света.

Същевременно обаче днешната обстановка се засича и с спешна точка на един различен, още по-дълъг 44-годишен цикъл, който слага тематиките за свободата и ограничаването, с помощта на който пада Берлинската стена, падат границите с контракта в Шенген, светът се свързва с Интернет. Но също по този начин светът разбра, че без граници бойните дейности се реалокират в тила с атентати, най-знаковият сред който беше този на 11.09. 2001, още веднъж астрологически белязан от този цикъл.

Става дума за Сатурн и Уран, които точно в този момент са в прецизен втори квадрат (астролозите знаят какво е това) и белязаха втурване на границите, дори повече, заключване на целия свят и то под апелите на СЗО, която моли за избор сред независимост и живот.

И това неизбежно ще подкрепи преструктурирането на геополитическите обединявания, измежду които интензивно ще намества лидерската си позиция и Китай.

Същевременно обаче в този момент, през март започва и цикъл на огромните пари, на корпоративния капитал, а точно съвпад на Юпитер и Плутон, който е през 12 години и се свързва със значими финансови рецесии, по време на които едни печелят доста, само че други губят доста, дори всичко, както това добре помним от 2008г., а по-отдавна от 1996г., която докара до Виденовата зима и надлежно нов финансов инструмент – валутен ръб.

На фона на тази световна астрологическа картина няма по какъв начин да не си помислим, че коронавирусът е просто съвършена гега, с която да се побутват събитията, да се приспиват мозъците, като се сковават от страхове. Още повече да не забравяме, че вирусът бе открит по време на назадничав Меркурий в Скорпион, което е идеално състояние за секрети сюжети на всеки под земята хайлайф и сив кардинал.

-Защо в Италия болестта покосява повече хора, в сравнение с в Китай и това натурален вирус ли е? Какво споделя астрологията?

- И астрологичните обстоятелства удостоверяват, че вирус има, само че е по-вероятно той-да е политически и финансов инструмент.

Ще приведа някои политически и стопански сходства, които се случиха обратно във времето тъкмо по етапите на един различен, по-малък 2-годишен цикъл, който обаче бележи точки от интензивности, свързани с икономическата война. Става въпрос за съвпадите на Юпитер и Марс, последния от които също се случи в този момент.

Връщам се обратно по цикъла, който е през към 2, 5 години и е част от по-големия 44-годишен, за който ви описах нагоре.

През 2017г., когато планетите още веднъж са в съвпад, в Скорпион Китай неимоверно покачва растежа си на произвеждане на стомана и на процедура става международен водач в това определящо за тежките промишлености произвеждане, изключително за автомобило и самолетостроенето, за строителството и военната промишленост.

Тръмп е гневен и стартира икономическа война против Китай, която стига до повишение на митото за стоманата до невижданите 141%.

Как реагира Европа? Европа е резервирана, само че не и Италия, която утвърждава огромната индустриална самодейност на Китай: "Един пояс, веднъж ", и става първата европейска страна членка на Г-7, в която членуват едни от най-мощните стопански системи в света, която се причислява към китайския план, оповестяват международните информационни организации.

Това се случва през март 2019, малко преди опозицията на Марс и Юпитер. Това решение е разкритикувано от немският външен министър Хайко Маас и от еврокомисаря по бюджета Гюнтер Йотингер, който предлага Европейски Съюз да наложи несъгласие върху придобивания на витално значима инфраструктура от задгранични компании.

Всички тези обстоятелства, които се навръзват брилянтно и астрологически, ме накараха да засека развиването на Китай съгласно астрологическите числа, обозначаващи геополитическото и икономическото развиване в световен мащаб.

И по този начин стана ясно, че на съответствува на Сатурн и Плутон през 1982 година Китай приема нова по-либерална конституция, която поради режима обаче не съумява да влезе в действие, а това се случва чак 1989 година след кървави национални демонстрации, и то на първи секстил сред Сатурн и Плутон и нов цикъл на Юпитер и Марс.

За да не ви утежнявам с астрологични обстоятелства единствено ще посоча, че през 2001 година, когато е опозицията на Плутон и Сатурн – Китай се причислява към Световната икономическа общественост, а през 2015 г,, когато е последният полуквадрат на Сатурн и Плутон, Китай към този момент е първата икономическа мощ в света.

Тогава сред прочее Юпитер и Марс също стартират нов цикъл и то в Дева, алегоричен шеф на жълтата раса и на Китай.

- Какво е бъдещето на великите сили?

- Какво се случва сега? Намираме се в развой на ново световно преразпределение на света, при което старите капитали се пробват да задържат диктатурата си, а нови хищнице се пробват да ги изтарикатят. Е, коронавирусът в огромна степен дава отговора от борбата – старите са по-слаби, непригодни, тъй като не са ваксинирани, дори и да са разлютени и доста рискови от отровния си бяс.

В този смисъл Италия пострадли, тъй като се споразумя да поддържа новите капитали, а останалите се опасяват, да не би невидимият вирус и тях да ги сполети.

- Как ще ни засегне обаче нас, елементарните хора, тази гигантска игра?

- Пак поради астрологичните обстоятелства желая да подчертая, че в непосредствен проект най-опасни са дните от 1-ви до 15-и април, през които освен вирусът ще стигне своя пик, само че и има възможност външни условия да ни шокират ненадейно с рестрикции, само че и с проявления по въздух и ефир. Възможни са даже разстройства по мрежите, заглушавания, срив на интернет.

Причината е съвпадът на Марс и Сатурн в прецизен квадрат с Уран, който ще сгъсти напрежението до резултат на тенджера под налягане и неизбежно ще докара до вибрационен гърмеж, в битов проект до трошене на чинии, напръскване на крушки, в световен – до виртуален пожар.

Ограничения обаче може да има с разплащанията, тъй че няма да е зле да си имаме на разположение кеш, същински пари.

Както показах нагоре самата карантинна обстановка евентуално ще продължи доникъде на май, у нас, в България, само че ситуацията надали ще се облекчи, тъй като ще е нужно да се приспособяваме към следствията и то най-много да възвръщаме изгубените си пари.

Животът обаче постепенно ще възстановява хода си, и макар че ефирът още веднъж ще е цялостен с обвинявания за спешното състояние, и то тъй като доста инфромация ще светне нескрито и дори е допустимо държавното управление да се разклати, животът през лятото успокояващо ще продължи.

Още в този момент обаче желая да предупредя, че... следва продължение. На есен, през септември и изключително през октомври е допустимо призракът на вируса да се завърне или най-малко рестрикциите ще се засилят и животът под една или друга форма още веднъж да премине на боен режим, този път обаче дори по-тежък от в този момент.

- Какво е посланието към хората от тази рецесия?

- За мен персонално астрологията ми дава явен отговор, че каквото и да се случи, то ще е за положително. Земните колоси колкото и да си се бият, това постоянно си остава на едно сатурново, т.е. земно, поляризирано на положително и зло равнище, чиято съществена цел е да се резервира статуквото, да се запазят позициите, земните репери – границите, капиталите, короната, властта.

В световния галактически свят обаче всичко се върти и се трансформира, обновява се като старите форми се трансформират и приспособяват за нов живот. Уран обаче, който е първата транссатурнова планета, дели всичко на дух и материя и по този начин е освен със земните богатства, само че и с менталните и с прочувствените, които са в действителност значимите за астралния свят.

А това значи, че неговите уроци по еволюция, от които сме пострадали в този момент, не търпят старите форми, които са изпразнени от наличие, демонстрират ни образно, че са непригодни, саморазрушителни и че извънредно значимо да се приспособяваме към новите трептения, които към този момент работят в земния свят и за които доста младежи, изключително родени през последните години, към този момент имат сетива.

От идната година започва нов 200 годишен планетарен цикъл, поради който освен обществените връзки, само че и времето ще се промени, като се форсира. Ще е значимо да сме подготвени за добра централизация, невъзмутими решения, мигновени реакции и систематичен метод към всеки проблем, който постоянно ще е друг от този, преди.

Ако сме лимитирани от старите си привички, в случай че се оплитаме в операции и неистини, в случай че се вържем към кармичните си опашки и откажем да пуснем обичаните си неща и да се променим, то в случай че друг, то следващият вирус ще ни покоси.

В този смисъл акцията „ Чисти ръце “ под която минава тази пандемия, е всемирно обръщение, че към този момент е време не външно да се чистим с гел и тоалетна хартия, а да се погрижим за вътрешната си непорочност и то тази, на мислите, страстта и волята, които в действителност обезоръжават имунната ни система като засилват суматохата и страха.

Като начало в този момент е прелестно време да създадем дълъг пост като ограничим храненето до топла вода и горещи картофи, което сред прочее Учителя Петър Дънов е препоръчвал като безотказен лек по време на испанския грип.

Вярата в положителното и светлината, както и чистите молебствия също невидимо ще сплотяват свободните души и ще оказват помощ на всички да преодолеем и тази рецесия и олекотено и пречистени да пристъпим към постепенен стадий.

Защото реченото в Библията не е допустимо да не се сбъдне, а там, в гл. Изход, Божият глас ясно запомядва на Мойсей, тръгнал към горящата къпина: „ Да се не приближиш тука; изуй обущата от нозете си, тъй като мястото, на което стоиш, е света земя. “

За да сме подготвени за новия Ханаан, наложително би трябвало да изуем обувките на остарялото и да сме чисти, другояче телата ни няма да устоят на новото напрежение и ще изгорят. И това е апокалиптичен гърмеж, от който безусловно всеки има късмет да се избави, стига да пожелае, да изуе обувките си и със остарялото да се раздели.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР