Европа е уморена да приема бежанци от Украйна и започва

...
Европа е уморена да приема бежанци от Украйна и започва
Коментари Харесай

Financial Times: Европа е уморена от украинските бежанци, броят им е невероятен

Европа е изтощена да приема бежанци от Украйна и стартира да приема закони за битка против незаконните мигранти, подготвяйки се за нова вълна тази зима, пишат колумнистите Ейми Казмин, Сам Флеминг и Рафаел Миндър в публикация за " Файненшъл таймс ”, предава .

" Броят на бежанците от Украйна и други страни на континента е необикновен. От януари до септември украинците са подали 4,4 милиона заявки за краткотрайна протекция в Европейски Съюз, въпреки са се допуска, че стотици хиляди към този момент са се върнали вкъщи ”, означават създателите. Държави като Италия, при новото държавно управление на Джорджия Мелони, оглавяват апелите за по-строги ограничения против незаконните мигранти, прибавят репортерите. Въпреки обстоятелството, че в първите месеци след началото на спора европейците задушевно посрещнаха украинските бежанци, в този момент те се отнасят по-хладно към тях заради нарасналата инфлация и съкращенията в бюджетите на европейските страни, означават наблюдаващи.

Много държавни стратегии на разнообразни страни на континента за поддръжка на мигрантите към този момент не могат да се оправят с огромния им брой, който продължава да се усилва, изключително в огромните градове. Авторите означават, че в Германия оферират вид за разпределение на бежанците в цяла Европа, с цел да се реши този проблем.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР