Европа е свидетел на безпрецедентна кампания с различни инициативи, които

...
Европа е свидетел на безпрецедентна кампания с различни инициативи, които
Коментари Харесай

Личности, които не очаквате да призоват хората да гласуват на Евроизборите

Европа е очевидец на невиждана акция с разнообразни начинания , които подканят европейците да гласоподават на изборите за Европейски парламент на 23-26 май, оповестява Екологичен потенциал.

Европейският парламент ще бъде хазаин на най-голямото в света упражнение по транснационална народна власт . В неделя Европейският парламент ще се трансформира в огромен медиен център, където над 1300 публицисти ще проследят и отразят европейските избори.

" Интересът на медиите към тези избори е доста по-висок, в сравнение с при предходните. Никога не сме записали толкоз доста публицисти за изборната нощ . Това ясно демонстрира н арастващото значение на този транснационален демократична акт, който е неповторим за целия свят ", съобщи Джауме Дук, представител на Европейския парламент, споменавайки също по този начин, че се чакат над 200 публицисти от страни отвън Европейски Съюз , в това число 54 от Съединени американски щати, 21 от Япония и 20 от Китай.

Трите страни от Европейски Съюз с най-голямо планувано медийно наличие са Белгия с 259 упълномощени публицисти, Германия - с 207 и Италия - със 104.

Ето посланията на някои известни персони , които не бихте очаквали да призоват европейците да гласоподават:

U2, рок група

Вижте тази обява в Instagram.
U2 plays for the star-studded Union. Don’t forget to vote for Europe. #EUelections2019 #EuropeanElections2019

Публикация, споделена от U2 Official (@u2) на Май 24, 2019 в 1:35 PDT

Гари Линекер (Gary Lineker), футболист

Who knew @GaryLineker could cook? #VoteForYourFuture pic.twitter.com/Q5xZsUyjjX
— Vote For Your Future (@vfyf2019) May 22, 2019
Джон Кери (John Kerry), някогашен държавен секретар на Съединени американски щати

A powerful video and a reminder of how lucky we are to live in places where our votes can make a difference. https://t.co/EseygmlQhH
— John Kerry (@JohnKerry) May 24, 2019
Рем Колхас (Rem Koolhaas), проектант

Робин (Robyn), певица

В изборната вечер предварителните прогнози и резултати ще бъдат показани на величествен екран с размер 27х4,5 метра , а водачите на политическите групи и претендентите за ръководител на Европейската комисия ще участват и ще разясняват резултатите.

За да стане допустимо подобен огромен брой медии да работят от и в границите на Европейския парламент, цялата зона към пленарната зала е оборудвана със 110 позиции за аудиовизуални медии , от които 55 позиции в пленарна зала и 45 позиции за радиостанции. Извън Парламента ще има позиционирани 13 преносими сателитни станции (SNG), които ще предават в цяла Европа и отвън нея .

Аудиовизуалната работа на Европейския парламент ще обезпечи техническа поддръжка на 65 организации, които ще излъчват онлайн от Парламента за своите национални аудитории. Ще бъдат употребявани 51 4G мобилни устройства , които ще служат за жива връзка, а на място ще има 300 техници, които ще подкрепят медиите по време на изборната нощ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР