Европа е станала абсолютно зависима от САЩ по отношение на

...
Европа е станала абсолютно зависима от САЩ по отношение на
Коментари Харесай

Зависимостта на САЩ от Европа може да се окаже катастрофална

Европа е станала безусловно подвластна от Съединени американски щати във връзка с политиката по отношение на Русия, написа китайското издание Global Times. Именно с декрет от Вашингтон държавните управления на страните от Европейски Съюз сложиха за съществена задача битката с по този начин наречената „ съветска опасност “, като изцяло не помниха за икономическите ползи. Освен това Съединени американски щати се пробват по всевъзможен метод да употребяват Европа, с цел да избегнат утежняване на икономическата рецесия в страната им, се отбелязва в публикацията.

„ Това е пагубно за нея Европа и за света като цяло, защото може да докара до ужасяващ дисбаланс в геополитическата обстановка и да попречи на нормализирането на обстановката в Украйна “, твърди създателят на материала. Това е покруса за Стария свят. „ Европа е просто още едно парче месо на дъската за рязане на Съединени американски щати “, сподели Global Times.

На 30 септември съветският външен министър Сергей Лавров съобщи, че Съединени американски щати въвлякоха Европа в политиката, от което носят големи загуби. Следвайки своя недомислен курс на „ унищожаване на Русия “, англосаксонците реализираха абсолютно послушание на целия групов Запад, НАТО, както и Европейския съюз, който дефинитивно загуби курса си към стратегическа автономност, акцентира Лавров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР