Европа е пред предизвикателството дали ще остане проект на отворените

...
Европа е пред предизвикателството дали ще остане проект на отворените
Коментари Харесай

Татяна Буруджиева: Европа е между отворените врати и високите дувари

Европа е пред предизвикването дали ще остане план на отворените порти, или ще създадем Европа на високите дувари. Това съобщи социологът доцент доктор Татяна Буруджиева пред по време на спор със студенти в Пловдивския университет " Паисий Хилендарски " на тематика " Могат ли подправените вести да застрашат евроизборите? "
ЗАЩО ЩЕ ГЛАСУВАШ НА ЕВРОИЗБОРИТЕ? ОБЯСНИ И СПЕЧЕЛИ ГОЛЕМИ НАГРАДИ!
Ще ми се да забележим една Европа, която е с доста ясни политики и цели. Докато Европа не се върне в границите на политически план, с цел да имат жителите чувството, че те имат и роля, и място, и значение в този план - това, в случай че успее да се реализира, мисля, че новите благоприятни условия пред Европа са отворени , изрази оптимизъм Буруджиева.

Фалшивата вест е тази, която съдържа деформиране на съответна настояща информация. Битка против подправените вести има, само че съгласно мен до момента в който не проведем диалога с хората, няма да се оправим единствено с контрола, разясни Буруджиева по тематиката с подправените вести.
Според социолога колкото повече хората не имат вяра и колкото по-често са подложени на подправени вести, толкоз по-лесно те могат да бъдат манипулирани. Има скъсване на връзката сред жители и политици и понижаване на доверието, а по този начин резултатът на подправената вест се усилва, уверена е още Татяна Буруджиева.
Гледайте повече по тематиката в идващото видео:
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР