Европа е големият губещ от напрежението в Близкия Изток и

...
Европа е големият губещ от напрежението в Близкия Изток и
Коментари Харесай

Кузман Илиев: Близкият изток и Украйна задушават европейската икономика

Европа е огромният губещ от напрежението в Близкия Изток и Украйна. Това са невралгични точки, които задушават европейската стопанска система . А ние сме най-бедните в Европа и при нас ударите постоянно се усещат по-тежко. Това съобщи пред БНР икономическият и политически анализатор Кузман Илиев.

Според него сме очевидци на най-безхаберното водачество на Европа от столетие . Става въпрос за хора, които като политически профил са марионетки на Съединени американски щати. Американците не желаят да унищожат Европа стопански, а по-скоро да я владеят. Европейците сами се унищожават, като измислят някаква зелена договорка, която съставлява конфликт с действителността и с икономическата логичност. Тя направи по този начин, че през днешния ден Германия да е в непрекъсната застоялост, разясни той.

По думите му европейското политическо управление се държи извънредно безконтролно, като бута Европа в един доста тежък боен спор - този в Украйна . Илиев акцентира, че е в наш интерес тази война да завърши колкото се може по-скоро. Трябва да сме посредникът, който да се пробва да срещне позициите на Украйна и на Русия, добави той.

Анализаторът засегна и тематиката за, залели Европа. Според него земеделците стачкуват и против високите цени на горивата, които са разследване от войните в Близкия изток и в Украйна.

Екологичен потенциал публично е почнал една дълга писта за понижаване с десетина % на обработваемата земя, с цел да се резервира биоразнообразието. Голямата концепция е да бъдат унищожени марките ферми и производители. Случва се по прикрит метод - вършат се едни еко критерии за ръководство на комерсиалните компании. Когато не се грижиш за благосъстоянието и сигурността на европейците, а за това да обслужиш някакъв геополитически център вън от Европа, хората се подвигат и стартират тежки митинги. Това нещо ще има политически резултат, сподели още той.
 Европейски Съюз преодоля съпротивата на Унгария против помощта за Украйна Обновена
Европейски Съюз преодоля съпротивата на Унгария против помощта за Украйна

Съюзът единомислещо одобри да даде 50 милиарда евро помощ на Киев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР