Европа е длъжна да води твърда външна политика. Toва каза

...
Европа е длъжна да води твърда външна политика. Toва каза
Коментари Харесай

Борисов: Европа е длъжна да води твърда външна политика, нечестно е да понася само пасивите

Европа е длъжна да води твърда външна политика. Toва сподели на брифинг министър председателят Бойко Борисов след среща с министър-председателя на Норвегия Ерна Солберг.

" Не може всички войни да се водят отвън Европа, а по-късно пасивите да идват на Стария континент, не е почтено ", съобщи Борисов, представен от Канал 3.

По думите му България има поддръжката на Норвегия.

" Имаме цялостна поддръжка за миграционната политика. Населението на Балканите понижава. Територията става парадайс за разпространяване на опиати, както и за увеличение на миграционния напън. Балканите стават територия на въздействие на Великите сили. България се пробва да оказва помощ на Балканите и това се прави оценка добре ", добави Бойко Борисов.

" България е доста значим сътрудник на Норвегия. Като близки сътрудници чакаме с неспокойствие българското председателство на Европейския съвет ", разясни Ерна Солберг.

Тя уточни, че чака с неспокойствие взаимната работа с България в разнообразни сфери. Солберг уточни, че инспекциите по труда на двете страни са почнали да работят в тясно съдействие. /faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР