Европа била дъщеря на финикийския цар Агенор. Разбира се, е

...
Европа била дъщеря на финикийския цар Агенор. Разбира се, е
Коментари Харесай

България на десетки морета и два океана

" Европа била щерка на финикийския цар Агенор. Разбира се, е била удивителна хубавица. Кой различен да я хареса, с изключение на най-великият - Зевс. И тъй като бил уверен, че всичко на този свят му се поставя, се появил пред нея в облика на бял бик, до момента в който тя си играела с приятелки на брега на морето. Отнесъл я на остров Крит и се преобразил в прелестен юноша, след което я прелъстил. От тази машинация се раждат три деца, на които за отплата им оставил да ръководят о. Крит. През това време бащата на Европа праща тримата си синове с поръка да не се връщат, до момента в който не я намерят. Те не се върнали, тъй като в никакъв случай повече не намерили Европа. Най общо по този начин наподобява легендата, която се споделя от античността до през днешния ден ". Това написа арх. Емил Мечикян – лидер на листата за Европейски парламент на Коалиция ВЪЗХОД, заместник-председател на Единна национална партия . Ето какво добавя той в публикацията си:
Сега прелестният ни континент се споделя точно Европа, а пред портите ни, в ролята на всемогъщия Зевс, са застанали съветски, китайски и американски световни бикове. Всеки от тях е уверен, че всичко им се поставя. Тук е богато, красиво и добре уредено място. Всеки желае да има въздействие и пазар, като нашия.
Къде са слабостите ни?
Нямаме взаимна военна мощ в границите на НАТО. Нямаме обща външна политика. Нямаме интегрирана система сред службите за сигурност и се оказахме територия за хибридни опити. Те родиха националпопулизъм. Именно нацисти и болшевики провокираха най-кървавата война в света и разделяне, което в никакъв случай не е съществувало преди раждането на комунизма.
Сега Европейският съюз даде мир - най-скъпата полезност на Европа. Даде независимост за пътешестване, обучение, работа, търговия, какво ли не. Демокрацията тържествува. Да, дружно с проблемите и несъвършенствата, само че всичко друго е по-лошо, доста по-лошо.
У нас към момента има партии, мечтаещи за България на три морета, явно пропускайки, че към този момент сме на десетки морета и два океана.  Малко е иронично, че гърците взеха решение на монетата от 2 евро да изобразят сцена тъкмо от мита за похищението на Европа. Да, точно по тази причина „ световните бикове “ са на нашия бряг, до момента в който нас занимават с криви краставици, измислени джендър проблеми и подправени вести. Днес, преобразени като красиви младежи, желаят да ни прелъстят три свръхсили, без значение от нашето предпочитание. Аз съм наясно с същинските полезности на Европейския съюз и съм претендент на „ ВЪЗХОД “, с цел да имаме обективна и съвременна България в мощна Европа. Моят апел е да не вярвате на тези, които желаят да " бранят " страната ни от Европейски Съюз. Ние самите сме Европейския съюз! Такива нормално отварят вратите на външните сили за отвличане. Ако това стане, синовете ни в никакъв случай няма да се върнат, тъй като няма да намерят онази Европа, основана като прекрасен наш общ дом.
Като десен човек знам, че сами би трябвало да свършим работата си с българската политическа мафия, която е на власт. Това не е работа на Брюксел. Там не работят нашите настойници и пазачи. Истинското родолюбие е сами да изгоним крадците. Тогава ще бъдем щастливи в общият ни Европейски съюз. Кандидатирам се, с цел да работя интензивно против крадците в България и против тези световни играчи, които си фантазират, че могат да вършат с Европа това, което изискат. Вярвам, че по този начин всеки ще има значение – българите в Европейския съюз, а ние, европейците – в международен мащаб.
 
-------------

Арх. Емил Мечикян има магистърски степени по Архитектура и по Стопанско ръководство. Докторант е в бизнес факултета на УНСС. Има специализации и квалификации по стратегическо ръководство, ръководство на здания и уреди, възобновими енергийни източници и други Работил е в огромни български и интернационалните компании в региона на проектирането, строителството и недвижимите парцели, както и в банковия и IT браншове. Роден през 1969 година в гр. София. Има две деца. Владее британски език.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР