Евроквалификацията България - Унгария, която е предвидена за четвъртък (16

...
Евроквалификацията България - Унгария, която е предвидена за четвъртък (16
Коментари Харесай

Последно! Мачът България - Унгария ще се играе в София

Евроквалификацията България - Унгария, която е планувана за четвъртък (16 ноември) от 19:00 часа, ще се играе в София. Това разгласи на своя формален уебсайт унгарската футболна федерация. В информацията се прибавя, че мачът ще е пред празни трибуни на стадион " Васил Левски ".

 

В обявата на уеб страницата им е посочено, че федерацията им е била известена от УЕФА, че по искане от българска страна мачът ще се организира в столицата.

 

Малко по-рано същата информация бе публикувана и от маджарското издание Nemzeti Sport.

 

Преди малко то излезе с информация, че ужасната неразбория към мача е намерила своето решение, а то е е да се организира в българската столица на 16 ноември от 19 ч.

 

Според Nemzeti Sport скоро следва това да бъде официализирано.

 

" След като в понеделник публично бе оповестено, че стадиона в Пловдив не е подобаващ за семейството на квалификационния мач, българите потърсиха ново място (като Кърджали), само че нито един от разновидностите не отговаряше на условията на УЕФА. Така в последна сметка дуелът ще се организира в София, както беше в началото планувано ", написа Nemzeti Sport. Най-вероятно дуелът ще остане без аудитория.

 

Както е известно, дуелът беше изместен от София в Пловдив по самодейност на БФС поради готвения митинг против неговото управление.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР