Евроквалификациите продължават с пълна пара и развръзката в груповата им

...
Евроквалификациите продължават с пълна пара и развръзката в груповата им
Коментари Харесай

Евроквалификации: Епизод 5 от септември с 10 ключови момента

Евроквалификациите не престават с цялостна пара и развръзката в груповата им фаза е все по-близо. Нови 10 дуела по терените на Стария континент ще ни доведат все по-близо до разплитането на възела на интригата кои отбори ще се класират на първите две места в групите си.

Безспорният пирон на програмата в понеделник е конфликтът сред най-титулуваният европейски тим Германия против Северна Ирландия. Момчетата на Йоахим Льов позволиха първо проваляне в пресявките, откакто бяха победени пред лична аудитория от Холандия преди три дни.

Сега те се изправят против непобедените северноирландци, които са приятната изненада на квалификациите досега. И в случай че желаят да не се озоват конфузно зад борда на Евро 2020, играчите от Бундестима би трябвало да покажат класа и да секнат желанията на островитяните.

В другия мач от групата високолетящият отбор на Холандия гостува на Естония и в случай че желае да резервира инерцията от успеха над германците, няма право даже да си помисля, че може да стъпи изкривено против балтийския противник. Особено в толкоз завързана група.

Интерес провокира и различен от късните мачове в понеделник. Това е борбата на Белгия с Шотландия, като "червените дяволи " към този момент допират класирането напред, до момента в който за "гайдарите " това е финален късмет да се доберат до второто място.

Ето и програмата на евроквалификациите в понеделник:

Група С:

Естония - Холандия 21:45 часа

Северна Ирландия - Германия 21:45 часа

Група Е:

Азербайджан - Хърватия 19:00 часа

Унгария - Словакия 21:45 часа

Група G:

Латвия - Северна Македония 21:45 часа

Полша - Австрия 21:45 часа

Словения - Израел 21:45 часа

Група I:

Русия - Казахстан 21:45 часа

Сан Марино - Кипър 21:45 часа

Шотландия - Белгия 21:45 часа
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР