Еврокомисарът Мария - Габриел коментира днес в студиото на Нова

...
Еврокомисарът Мария - Габриел коментира днес в студиото на Нова
Коментари Харесай

Мария- Габриел в ефира на Нова тв: Посланието на премиера беше много ясно, то е насочено към...

Еврокомисарът Мария - Габриел разяснява през днешния ден в студиото на Нова изявлението на Бойко Борисов и " стягането на редиците ". Ето какво сподели тя:

" Силно се надявам изявлението на премиера да не беше изненада, а по-скоро осъзнаване. Посланията бяха доста ясни - готовност, да останем скромни за постигнатото, в случай че желаеме да осъществим със наличие би трябвало да е съпроводено с ясни дейности и в най-отдалеченото кътче на страната. ГЕРБ сподели за последните 10 години, че човешкия ресурс е тук. Показа, че когато има човешка неточност тя се носи като отговорност, силата и опитът, които ГЕРБ получиха са групови, тук личността не е размита, всеки носи персоналната си отговорност. 

Премиерът има явен взор върху това какво се случва с министрите. Няма човек, който да знае по-добре от него. Посланието, което той изкара е, че когато приказваме за европейски избори, приказваме за всички равнища на интензивност, освен локалното, но  и националното, законодателната и изпълнителната власт. Когато в Европейска комисия в съвета на министрите в Екологичен потенциал по една и съща тематика приказваш едно и също и го отстояваш, колкото и то да се разграничава от позицията на други огромни, имаш своя късмет да защитиш спецификата си и да се вземе по-адекватно решение по отношение на хората в твоята страна. 

Под изречението " първата дама ви нахейти " той говореше за Елена Йончева, думите му са извадени от подтекста и по тази причина се подразбра, че става въпрос за Десислава Радева, само че не ", сподели Мария- Габриел.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР