Еврохолд стартира съдебни процедури в Европа заради отнемането на лиценза

...
Еврохолд стартира съдебни процедури в Европа заради отнемането на лиценза
Коментари Харесай

Еврохолд оспорва отнемането на лиценза на Евроинс Румъния

Еврохолд започва правосъдни процедури в Европа поради отнемането на лиценза на Евроинс Румъния за застрахователна активност по решение на румънския финансов регулатор ASF. Освен това регулаторът реши да открие произвеждане по несъстоятелност.

Ръководството на Еврохолд прави следното изказване:

Извън Евроинс Румъния, всички други дъщерни сдружения и бизнеси на Еврохолд
на всички останали 11 пазари, на които те оперират, включително застрахователни и енергийни, работят и ще продължат да работят както обикновено и без никакви проблеми, обслужвайки своите клиенти и отговорности и изпълнявайки своите бизнес проекти за годината.
Както беше декларирано при започване на февруари, когато Еврохолд сигнализира публично за противозаконните дейности против Евроинс Румъния, през миналия месец и половина управлението на холдинга предприе всички нужни дейности, които да предпазят останалите сдружения от групата и да подсигуряват тяхното стабилно и обикновено действие.

В тази връзка, въпросът с Евроинс Румъния няма да засегне по никакъв метод активността на останалите сдружения от групата. 
Във връзка с решението на финансовия регулатор в Румъния против Евроинс Румъния, холдингът е стартирал процедура по оборване на това решение във всички способени съдилища в Европа и по света.
Еврохолд ще обезпечи спомагателна информация допустимо най-скоро, оповестяват от холдинга, представени от eurocom.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР