Евродепутатката от Прогресивния алианс на социалистите и демократите Елена Йончева

...
Евродепутатката от Прогресивния алианс на социалистите и демократите Елена Йончева
Коментари Харесай

Йончева ще води мониторинговата група на ЕП, която идва у нас заради ``Магнитски`` |

Евродепутатката от Прогресивния алианс на социалистите и демократите Елена Йончева ще бъде отпред на делегацията на мониторинговата група на Европейския парламент по време на задачата ѝ у нас в края на септември, настояват източници на БНР.

беше взето единомислещо на съвещание на групата за мониторинг на демокрацията, на което бяха разисквани наложените на Божков, Пеевски и Желязков американски наказания по закона " Магнитски ".

Мониторинговата група е основана, с цел да следи демокрацията и върховенството на закона в България и е към комисията на Европарламента по цивилен свободи, правораздаване и вътрешни работи. 

В групата са включени 14 евродепутати - по двама от всяка политическа мощ в Европарламента.

Единственият български представител в нея е Елена Йончева. Тя заяви, че ще се запознае със обстановката на място и ще види какво се подхваща за отстраняването на огромните проблеми по върховенството на закона.

Йончева счита, че този път у нас ще бъде основано постоянно държавно управление, няма да се стигне до предварителни избори наесен и по тази причина визитата на групата ще се реализира.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР