Евродепутатите са разделени по въпроса как транспортните компании трябва да

...
Евродепутатите са разделени по въпроса как транспортните компании трябва да
Коментари Харесай

Политика на ЕС. Законодателите са в спор относно договореното единно изчисление на емисиите от транспорта

Евродепутатите са разграничени по въпроса по какъв начин транспортните компании би трябвало да пресмятат своите излъчвания на парникови газове, като се съгласиха, че би трябвало да има единна формула за това.

По-рано тази седмица законодателите се съгласиха с 58 гласа „ за “ и 19 „ срещу “ да одобрят отчет, който ще принуди транспортните компании, които декларират изказвания за излъчванията на своите транспортни средства, да се придържат към една единствена формула, само че остават в несъгласие по какъв начин би трябвало да се пресмята формулата.

Законодателите в взаимна комисия по превоз и околна среда поддържаха проектоправила, съгласно които равнищата на излъчванията от транспортните средства регистрират целия индустриален развой на транспортното средство, а освен излъчванията от резервоара за гориво.

Дясноцентристките евродепутати от Европейската национална партия (ЕНП) обявиха, че пропускането на излъчванията, породени от производството и преработването на електрически транспортни средства, може да подкопае евро...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР