Евродепутатите от (ПП), и Ицо ХазартаХристо Петров - Ицо Хазарта

...
Евродепутатите от (ПП), и Ицо ХазартаХристо Петров - Ицо Хазарта
Коментари Харесай

Слави Трифонов: ПП сега ще пият европейско турско кафе

" Евродепутатите от (ПП), и Ицо Хазарта  Ицо Хазарта Христо Петров - Ицо Хазарта е роден е на 19 декември 1979 година в София.     Христо приключва, станаха част от групата “Обнови Европа ” в Европейския парламент. И забележете кои други български представители са част от тази група. Това са избранниците от - Илхан Кючук, Елена Йончева  Елена Йончева Елена Йончева е български публицист. Родена е на 27 май 1964 година в град София. Йончева е работила в и Танер Кабилов. Може да ги видите дружно, усмихнати на фотография преди старта на Европейския парламент. И каква стана тя в този момент? В Европа Политическа партия и са в едно семейство, а в българския парламент Политическа партия настояват, че са мафия и са тяхната съпротива в 50-тото Народно заседание ", това написа в персоналния си профил във Facebook водачът на (ИТН) Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в.

Трифонов продължи: И кой в този момент е “Малкото Движение за права и свободи ”? Политическа партия е дребното. Даже, тъй като са единствено двама депутати, и Ицо Хазарта  Ицо Хазарта Христо Петров - Ицо Хазарта е роден е на 19 декември 1979 година в София.     Христо приключва, Политическа партия са “Нищожното Движение за права и свободи ”. И това е, тъй като такива са обстоятелствата.

" След мазното турско кафе, Политическа партия в този момент ще пият европейско турско кафе. И каквото и да приказват, и колкото и да лъжат, и мазното турско кафе, и европейското турско кафе ще оставят неизлечими следи върху тях, тъй като такава е истината. Знам, че доста им се искаше, “Има подобен народ ” да направи това, което те направиха, само че аз им лиших опцията да плюят и в този момент могат да плюят единствено върху себе си. Както, апропо го и вършат ", добави той.

" Срещал съм всякакви жалки хорица през живота си, само че тези типажи от Политическа партия са неповторими. Явно за тях българският народ е основал пословицата: “Каквото самичък си направиш, никой различен не може да ти го направи ”, с тези думи приключи поста си Трифонов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР