Евродепутатите от ДПС/“Обнови Европа“ Искра Михайлова, която е заместник-председател на

...
Евродепутатите от ДПС/“Обнови Европа“ Искра Михайлова, която е заместник-председател на
Коментари Харесай

Искра Михайлова и Атидже Вели: Местните власти имат ключова роля в Плана за възстановяване и устойчивост

Евродепутатите от ДПС/“Обнови Европа“ Искра Михайлова, която е заместник-председател на групата, и госпожа Атидже Вели участваха в взаимна среща с българска делегация на локалните управляващи в Европейския комитет на районите.
 Искра Михайлова среща
В събитието се включиха и други евродепутати от България.

Целта на срещата беше да се намерят допирните точки, по които двете страни могат да си сътрудничат, както и да бъдат откроени начинания да бъдат подкрепени, съобщи госпожа Михайлова.

Тя разясни, че участниците са дискутирали провокациите, пред които са изправени локалните управляващи в днешната тежка икономическа обстановка в страната.

Обсъдена е и ролята им за сполучливото осъществяване на Националния проект за възобновяване и резистентност. Необходим е незабавен разбор и взаимна работа на държавно управление и локалните управляващи за тяхното пълноценно присъединяване в реализацията на Плана, разяснява госпожа Михайлова.

От своя страна Атидже Вели подчертава, че разговорът и близкото съдействие с локалните управляващи постоянно е бил приоритет на Движение за права и свободи, като съществена причина за построяването на ефикасни политики и принадлежности в директна употребява на хората.

Приканвам за дейна взаимна работа сред локалните управляващи и българското държавно управление, съобщи госпожа Вели. Само по този начин България ще може да се възползва сполучливо от другите благоприятни условия, които се оферират по Плана за възобновяване и другите европейски принадлежности и единствено по този начин може да се отбрани дейно ползата на българските жители и българските общини, акцентира евродепутатът от ДПС/“Обнови Европа“.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР