Евродепутати поискаха в Страсбург прозрачна данъчна система и незабавни мерки

...
Евродепутати поискаха в Страсбург прозрачна данъчна система и незабавни мерки
Коментари Харесай

ЕС ще направи черен списък на страните офшорки до 5 декември

Евродепутати желаеха в Страсбург транспарантна данъчна система и незабавни ограничения за битка с данъчните убежища.

Еврокомисарят по икономическите и финансовите въпроси - Пиер Московиси се ангажира в идващите три седмици да бъде направен черен лист с местата, където най-лесно се укриват налози. Той прикани евродепутатите да поддържат предложенията, които ще задължат данъчните медиатори да разкрият методите за данъчно обмисляне на клиентите си.
 Чии имена са забъркани в следствието за офшорни компании Чии имена са забъркани в следствието за офшорни компании "Парадайз пейпърс "?
"Парадайс пейпърс " или "Досиетата от парадайса " - по този начин се назовава огромното журналистическо следствие, което разкрива по какъв начин международният хайлайф пази благосъстоянията...

Призивът идва единствено няколко дни след появяването на „ Досиетата от парадайса “ - огромно журналистическо следствие, което разкри - по какъв начин международният хайлайф пази благосъстоянията си в офшорни зони.
Пиер Московиси, еврокомисар по икономическите и финансовите въпроси: Трябва да ускорим работата, като приемем черен лист с данъчните убежища на пети декември, като създадем правила за данъчните медиатори в идващите шест месеца и като използван европейската данъчна основа за облагане на корпорациите в границите на идващите 12 месеца. Както виждате, обрисувах дневния ред за работа през идната година.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР