Евродепутатът Радан Кънев вече брои гласовете за ПП и ДБ

...
Евродепутатът Радан Кънев вече брои гласовете за ПП и ДБ
Коментари Харесай

Радан вече брои гласовете за ПП и ДБ заедно

Евродепутатът Радан Кънев към този момент брои гласовете за Политическа партия и Демократична България дружно от изборите на 2 октомври. Той насочи апел да се даде заем на доверие и на двете, само че въпреки всичко даде да се разбере, че неговата бюлетина на машината ще отиде за градската десница. 

" Започва двадесетата изборна акция, в която съм интензивно зает - като доброволец, претендент, политик. (И четвъртата за последната година и половина, което е освен връх по следващи избори, само че на първо място - знак за тежка и рискова политическа рецесия.)

Във всички тези акции съм работил за една-единствена партия - Демократи за мощна България, сама или в състава на няколко разнообразни обединения. Щастлив съм, че към този момент близо пет години обединението Демократична България удържа единството си и в огромна степен позициите си. Много пъти съм казвал, че множеството ни гласоподаватели виждат Демократична България като единна групировка - и колкото повече гледаме и действаме ние по този начин, толкоз по-добре.

Но през днешния ден по-важно е друго - Демократична България е политическата мощ, която вижда, схваща и прави оценка както дълбочината на рецесията в нашите институции и общество, по този начин и сериозността на рисковете, пред които експанзията на Путин в Украйна изправя цяла Европа и изключително България, по този начин и сложността и спешността на решенията, които най-дълбоката енергийна рецесия от пет десетилетия постанова.

Позицията на опита и разсъдъка постоянно не е най-атрактивна, тя е нормално горчива и лишена от розовата глазура на бързотопящата се сладоледена торта на популизма.

Хората, които четете профила ми, имате глави на раменете си и нямате потребност от пропаганда за кого да гласувате. Знам, че част от вас ще предпочетат новата сила, която Продължаваме Промяната внесе в българската политика, почитам този избор и считам, че той е за положително - тъй като на 3 октомври ще броим какъв брой депутати общо имат Политическа партия и Демократична България, дали Политическа партия е по-силно от ГЕРБ и дали Демократична България е по-силна от Българска социалистическа партия (надявам се и двете сложни цели да бъдат постигнати) ", написа Кънев. 

И не пропусна да означи, че въпреки всичко има рецензии към метода, по който се управлява градската десница, само че още веднъж ще гласоподава за ДСБ и като неин някогашен водач. " Защото за тези близо две десетилетия и двайсет изборни акции, в никакъв случай рисковете, за които ДСБ постоянно е предупреждавала, не са били по-близки, нито решенията, които постоянно сме предложили - по-нужни и настоящи. Абе, ще се доверя на разсъдъка. На разсъдъка си... ", добави Радан от Брюксел. 
ТЕМА преди 21 минути 167 преди 33 минути 1012 преди 39 минути 1254
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР