Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки е бил хванат със зареден

...
Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки е бил хванат със зареден
Коментари Харесай

Дума: Хванаха Джамбазки със зареден пистолет Макаров на летище София

Евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки е бил заловен със зареден револвер " Макаров " на летище София предходната сряда преди обяд, написа зам. основният редактор на в. " Дума " Йордан Мичев, оповестява " Канал 3 ".

Според обявата членът на Европарламента е носел в себе си зареден " Макаров " с осем патрона и един в цевта. По време на конфискуването Джамбазки почнал да спори с проверяващите го чиновници, написа още вестникът, който разказва разправията. Съставен му е бил и протокол за изземане на револвера поради ограниченията за сигурност.

Според публикацията Джамбазки е обяснил на летищните управляващи, че е не запомнил да си остави револвера преди полета. На 23 ноември евродепутатът се е прибрал назад от Брюксел в България и оръжието му е било върнато.

Канал 3 потърси самия евродепутат. " Имам законно притежавано оръжие и съблюдавам българското законодателство ", сподели още Джамбазки. Той съобщи, че не желае да разяснява повече на този стадий обявата, която дефинира като " гнусарщина ".

Заяви още, че написаното " няма нищо общо с истината, не съм бил задържан ". Джамбазки изясни още, че има позволение за оръжие, без да посочи дали в действителност става въпрос за " Макаров ". По думите му на летището има задоволително камери, които би трябвало да са снимали какво тъкмо се е случило. От пресцентъра на Вътрешна македонска революционна организация също обявиха, че нямат коментар. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР