Евродепутатът от партията на европейските консерватори и реформисти поиска ЕС

...
Евродепутатът от партията на европейските консерватори и реформисти поиска ЕС
Коментари Харесай

ЕС да спре финансирането на Турция, настоя Джамбазки

Евродепутатът от партията на европейските консерватори и реформисти изиска Европейски Съюз да спре средствата за поради дейностите на нейния президент, заяви кореспондентът на БНР в Брюксел, съобщи БНР.
По време на диспути в Европейския парламент, отдадени на на южната ни съседка в, покрай остров Крит, Джамбазки подлага на критика остро политиката на Ердоган.
 Освен в Средиземно, какво прави Турция и в Черно море? Освен в Средиземно, какво прави Турция и в Черно море?
Турция има намерение да изпрати втори сондажен транспортен съд в Черно море, с цел да ускори процеса на търсене на нови залежи на природен газ. Какт...
" Трябва да си кажем ясно, че сега неоосманска, ердоганова Турция не е европейска страна и не може да бъде част от Европейски Съюз. Трябва да прекратим това двуличие и да си кажем нещата такива, каквито са. В противоположен случай ни чака продължаваща провокация ", съобщи Джамбазки.
Колегата му от групата на либералите " Обнови Европа " дефинира казаното от Джамбазки като " генерално недоумение за това по какъв начин Европейски Съюз би трябвало да взаимодейства с огромните сили ".
" Показването на червен картон във всеки един случай, в който има борба, не може да бъде непрекъсната политика на Европейски Съюз. Има потребност от разговор по редица въпроси. Този разговор би трябвало да бъде доста почтен и открит ". уточни Кючюк.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР