Евродепутатът от коалицията ГЕРБ-СДС Александър Йорданов нарече простаци и лумпени

...
Евродепутатът от коалицията ГЕРБ-СДС Александър Йорданов нарече простаци и лумпени
Коментари Харесай

Евродепутатът Александър Йорданов нарече протестиращите ”простаци” и ”лумпени”

Евродепутатът от обединението ГЕРБ-СДС Александър Йорданов назова ”простаци ” и ”лумпени ” протестиращите, които от над три месеца упорстват за оставките на държавното управление на Бойко Борисов и на основния прокурор Иван Гешев.
" Всичко е обикновено в България! А че стачкуват 100-200 души, ами дано си стачкуват. Това е обикновено. Нали ги видяхме нощес пред Българска национална телевизия. Абсолютни простаци бяха това, а не протестиращи. И би трябвало да се назовават нещата с същинските имена! Това са лумпени ", сподели Йорданов, представен от БНР.

Той за следващ път дефинира сериозната резолюция на Европейския парламент като " памфлет ".

" Мнението на политиците е постоянно партийно несъмнено. Политикът служи на първо време на своята партия, а не на страната или на нещо друго. Да не се заблуждавате в това отношение.Той другояче за какво влиза партии? ", разяснява Йорданов по адрес на евродепутатите.

Съюз на демократичните сили организира Национален съвет в Русе. След него се разбра, че партията " ще търси обединяване на идеологическа основа с партиите, членове на ЕНП " и към този момент се водят диалози с ГЕРБ за обединяване на идните избори. Това не е изненада, тъй като предходната година и на евроизборите, и на локалния избор Съюз на демократичните сили беше в коалиция с партията на премиера Бойко Борисов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР