Евродепутатът от групата на Консерваторите и лидер на Презареди България

...
Евродепутатът от групата на Консерваторите и лидер на Презареди България
Коментари Харесай

Бареков: Джамбазки написа донос срещу мен и Сидеров до всички евродепутати

Евродепутатът от групата на Консерваторите и водач на " Презареди България " Николай Бареков гостува в студиото на " Още от деня " с коментар за присъединяване си на идните евроизбори и плануваната коалиция дружно с водача на " Атака " Волен Сидеров.

Следващата седмица Волен Сидеров ще се срещне в Брюксел с редица евродепутати и всичко това ще бъде обществено. По този мотив, в формалната поща на всички евродепутати, е получено писмо от българския представител в Европарламента Ангел Джамбазки, изясни Бареков.
Николай Бареков, евродепутат: Джамбазки е разпратил на Екологичен потенциал родолюбив донос, в който ме упреква, че надали не злоупотребявам с името на Консерваторите. " Ще ви предупредя че Сидеров е доста спорен политик по тази причина всеки, който се срещне с него, рискува да дискредитира себе си ", написа Джамбазки. Убеден съм, че такива срещи и фотоси ще се употребяват за политически цели в България ", написа още в писмото. Волен Сидеров го препрати до съдружните си сътрудници Красимир Каракачанов и Валери Симеонов, с цел да получи отговор каква е тази акция против неговата и моята персона.
Аз съм обезверен не мисля че това е естествена политика, добави Бареков.

По думите му, сега се работи по съставяне на консервативна коалиция с Волен Сидеров, чиято цел е обединяване на всички патриотично-консервативни сили.

" Говорим с премиера Борисов да въздейства на ЕНП да има такава коалиция в идващия европарламент ", добави Бареков.

Той разяснява и правосъдните каузи с предприемача и издател Иво Прокопиев, както и последното умозаключение на съда, че той е с " психологично разстройство, страхова невроза, разпад на Аза, световъртеж и меланхолия ".
Николай Бареков, евродепутат: Как може да се е сдобил с такава диагноза - или е подправена, или е публично рисков за хората с които работи, както и за фамилията му. Все отново, Прокопиев постанова идеологията на софийския мейнстрийм - тормозя се какво може да бъде наложено. Неговите компании са листнати на борсата, той ощетява акционерите по този метод. Вие бихте ли позволил в работна среда човек с сходна психиатрична експертиза?
Вижте целия диалог с Николай Бареков във видеото!
 Сидеров и Бареков подготвени за огромен закостенял блок, който да ръководи с ГЕРБ Сидеров и Бареков подготвени за огромен закостенял блок, който да ръководи с ГЕРБ
Лидерите на "Атака " и на "Презареди България " - Волен Сидеров и Николай Бареков имат подготвеност да основат огромен закостенял блок, който да взе участие...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР