Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел направи изключително остър коментар към

...
Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел направи изключително остър коментар към
Коментари Харесай

Ева Майдел поряза Радан Кънев: Единствената коалиция, която можете да градите, не с Европа, а с Божков, Манолова и Нинова

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел направи извънредно изострен коментар към своя сътрудник Радан Кънев. Поводът е написаното от Кънев във фейсбук във връзка отпуснатите средства за България от Брюксел.

Ето по какъв начин Майдел разгроми позицията на Кънев.

"Постигането на европейски триумфи не е елементарно. Изисква увещание на доста хора в Европейски Съюз и аргументиране на българския интерес. Да ни поддържат за едно или друго решение: диалози с евродепутати, срещи с политици от други страни, увещание и търсене на компромис с министър председатели и президенти. Трудно, постепенно, не всеки път напълно сполучливо. Това вършим ние ".

И добави:

"Искам да попитам Радан Кънев, който през днешния ден е написал по какъв начин България нищо не е постигнала, макар очевидния добър резултат, какъв брой пъти той приказва с непознат водач и го убеди да промени мнението си в интерес на България? Колко пъти той опита да направи коалиция с някого в интерес на България? Единствената коалиция, която виждаме, че можете да градите не с някой в Европа, а с Божков, Мая Манолова  Мая Манолова Мая Божидарова Манолова е български политик, депутат от парламентарната група на и Корнелия Нинова. Тя не е за отбрана на българския интерес в Европа, а за властта в България ".



След 4-дневни договаряния евролидерите реализираха договореност за финансовата рамка и възстановителния проект за Европа. Още рано тази заран Борисов заяви, че общият размер средства за България идващите години е близо 29 милиарда евро, което е 2 милиарда евро повече. Ще можем да разчитаме и на обособени средства за изостаналите райони.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР