Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев настоя за спешна подкрепа и

...
Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев настоя за спешна подкрепа и
Коментари Харесай

Евродепутатът Емил Радев настоя за повече евросредства за справяне с мигрантския натиск 

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев настоя за незабавна поддръжка и повече евросредства за справяне с мигрантския напън в страните на първа линия, каквато е България. Той изрази позицията си от трибуната на Европейския парламент в Страсбург, където се състоя спор по отношение на нуждата от бързо завършване на пътната карта за миграцията, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ. 

" Докато европейските институции са зациклили в договарянията, в страни като България, които първи посрещат мигрантския напън, служители на реда умират в осъществяване на служебния си дълг ", съобщи Емил Радев, мотивирайки належащата потребност от съответни, бързи, солидарни и финансово обезпечени ограничения за подсилване на външните граници на Европейски Съюз.

" Контролът против противозаконната миграция няма да стане по-ефективен нито с гръмки апели, нито с дискриминационни бариери пред разширението на Шенген ", посочи Радев, като напомни, че точно мигрантският напън стана мотив Австрия да наложи несъгласие за присъединението на България и Румъния към Шенгенското пространство.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР