Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов присъства на среща с членове

...
Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов присъства на среща с членове
Коментари Харесай

Асим Адемов: Авторитетът на България в Европейския съюз се дължи изцяло на успешната политика, с която ПП ГЕРБ управляваше страна ни!

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов участва на среща с членове и симпатизанти на партията в столичния регион " Люлин ", където се разискаха настоящи тематики за развиването на София и страната.

Събитието бе проведено oт зам.-областния шеф на София и координатор на Политическа партия ГЕРБ за регион " Люлин " - Стефан Арсов. На срещата участваха и националният представител Христо Гаджев, общинският консултант Екатерина Йорданова, дългогодишният кмет на Люлин Милко Младенов, регионалният координатор на ГЕРБ-София Даниела Райчева, както и членове и симпатизанти на партията.

В диалозите бяха наранени основни тематики за измененията в София и загубата на Политическа партия ГЕРБ в столичния град след последните избори.

Асим Адемов показа своите мисли за дейната роля на младежите във възобновяване на структурите на партията в София. Той акцентира нуждата от все по-силното наличие на ГЕРБ в обществените мрежи, диалозите и какъв брой значимо е хората да вършат разлика сред действително свърешаната работа при упрвалението на ГЕРБ и празните приказки, с които боравят останалите партии, които нямат подготвеност за действително ръководство, а само разчитат на отрицателна акция, която елементарно доближава до хората.

Важен фокус беше и върху партийната сглобка при ръководството на страната. Адемов акцентира ролята на ГЕРБ като основна мощ, способна да управлява напълно политиката на страната ни.

Адемов съобщи, че европейските депутати също ще вземат участие интензивно в срещите лице в лице с жителите на София, тъй като ГЕРБ е заслужен представител на Европейската национална партия и постоянно е била покрай хората. По думите на Адемов българските жители имат потребност от прям диалог по тематиките, свързани с участието ни в Европейския съюз, Шенген и идните избори за Европейски парламент, с цел да не стават жертви на подправени вести от страна на популистки партии.

Във връзка с идните европейски избори през месец юни, Асим Адемов показа своето виждане за значимостта на гласуването. Той акцентира, че присъединяване в изборите е належащо за създаване на доверие и подсилване на позициите на България в Европейския парламент.
Според Адемов, гласуването е основно за запазването на дейната роля на българските представители в Европейския парламент и за запазване на престижа на страната в общността. Той приканва жителите да се включат в изборния развой и да поддържат представителите на ГЕРБ, които ще работят за ползите на страната. Адемов съобщи ясно, че престижът на България в Европейския съюз се дължи напълно на сполучливата политика, с която Политическа партия ГЕРБ, под управлението на Бойко Борисов, управляваше страна ни през последните години!

Относно битката с антиевропейските настроения, Адемов съобщи, че е нужна ясна поддръжка за представителите на ГЕРБ в Европейския парламент. Той акцентира значимостта на дейна връзка и просвещаване на жителите за изгодите от участието в Европейски Съюз. Предложението му включва и дейна роля в битката с антиевропейските трендове в цяла Европа, като акцентира значимостта на обединени старания за подсилване на европейската еднаквост и взаимност.

В умозаключение, евродепутатът изрази убеждението си, че след идната ротация в държавното управление, с присъединяване на представители на ГЕРБ, страната ще реализира по-високи стандарти и ще бъде по-полезна за жителите, каквато би трябвало да бъде и главната роля на едно държавно управление - да бъде потребно на обществото и да внася успокоение и непоклатимост.

Активните диалози с поданици на София в регионите не престават и в идващите седмици.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР