Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков обиколи Ловешка област днес по

...
Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков обиколи Ловешка област днес по
Коментари Харесай

Евродепутатът Андрей Новаков направи обиколка на Ловешка област

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков обиколи Ловешка област през днешния ден по покана на народния представител от ГЕРБ-Ловеч Иван Миховски. Двамата бяха в Тетевен, където разговаряха с кмета на общината доктор Мадлена Бояджиева.

Тя показа пред един от най-младите депутати на Европейския парламент проблемите на администрацията й при кандидатстване за еврофинансиране, а точно наследените отговорности, поради които в този момент се блокират новите планове на Тетевен. Новаков и Бояджиева разясниха още опциите за развиване на туризма в Тетевенския край.



Андрей Новаков бе и специфичен посетител на празника на троянското село Балканец. Там го посрещна персонално моторът на празненството Радослав Чолаков, прочут с необятната си благотворителна активност в Троянско. В Балканец евродепутатът ни се срещна и беседва с регионалния шеф Георги Терзийски.

Двамата договориха последваща среща, на която ще обсъдят особеностите на района и ще начертаят взаимни начинания.

Миховски и Андрей Новаков посетиха и троянското село Дебнево, където бяха посрещнати от кмета Галя Керезова. Те разговаряха и с шефа на учебното заведение за изгодите от участието ни в Европейски Съюз, а в края на срещата предвидиха и нови начинания за децата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР