Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей КовачевАндрей Ковачев е български политик от

...
Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей КовачевАндрей Ковачев е български политик от
Коментари Харесай

Андрей Ковачев се срещна със Симеон Сакскобургготски

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев  Андрей Ковачев Андрей Ковачев е български политик от ГЕРБ, член на Европейския парламент от 2009 година до момента. бе признат от някогашния министър председател Симеон Сакскобургготски  Симеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 година в София. Той е наследник на Цар Борис ІІІ и Царица в двореца "Врана ".

Говорихме за дългия път на завръщане на България в фамилията на демократични европейски нации, от които страната ни беше принудително откъсната в продълежние на 45 години от комунистическата тирания. Очакваното решение за приемането на България във валутно-курсовия механизъм ERM II е следващата крачка от поредните старания на държавното управление за проевропейското развиване на страната ни и одобряване й ни като част от сърцето на Европа ", съобщи Ковачев.

Андрей Ковачев: Европейска комисия да показа дълготраен проект за стратегическа самостоятелност на Европейски Съюз в опазването на здравето

"Обсъдихме възобновяване на стопанската система и последствията от сегашната невиждана рецесия, както и други тематики като ролята на образованието за построяването на гражданско схващане в младите генерации и тяхната ценнностна ориентировка ", означи още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР