Евродепутатът от ДПС/„Обнови Европа” Илхан КючюкИлхан Кючюк е роден на

...
Евродепутатът от ДПС/„Обнови Европа” Илхан КючюкИлхан Кючюк е роден на
Коментари Харесай

Илхан Кючюк: Защитата на споделените ни ценности ни обединява и ни прави европейци

Евродепутатът от ДПС/„ Обнови Европа” Илхан Кючюк  Илхан Кючюк Илхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 година в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 година е провежда онлайн видеоконференция с основни имена от европейските институции на тематика: „ Механизъм на Европейски Съюз за демокрацията, правилата на правовата страна и главните права: oбщоевропейски блян. „

„ Важно е да има открит спор по тематиката, тъй като въпреки и да звучи нереално, съгласно Договора на Европейски Съюз, споделените ни полезности на ценене на човешкото достолепие, свободата, демокрацията, равенството, правовата страна и правата на малцинствата са в основата на всичко това, което ни сплотява. Те са това, което ни прави европейци. Слабостите в отбраната им ще доведат до намаляване на Европейски Съюз. Ето за какво систематичните и тежки нарушавания на общата ни ценностна база би трябвало да се преглеждат с нужната отговорност, с справедлив и учреден на доказателства прочит. Именно по тази причина настояваме за общ механизъм на Европейски Съюз, който да е изчерпателен и изчерпателен. “, съобщи Илхан Кючюк  Илхан Кючюк Илхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 година в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 година е при разкриване на конференцията.

В своето послание, заместник-председателят на Европейската комисия по полезности и бистрота, Вера Йоурова подчертава върху отбраната на главните полезности на Европейски Съюз:

„ Жизненоважно е да прехвърлим дебата оттатък Брюксел и да притеглим към него жителите и парламентаристите в Европа. През последните години Комисията последователно създаде разнообразни принадлежности за справяне с проблемите с върховенството на закона. Председателят на Комисията, госпожа Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е, пое уговорката да даде старт на спомагателен, изчерпателен механизъм за върховенството на закона, който да обгръща всички страни. Като част от този нов механизъм, Комисията показа на 30 септември първия годишен отчет. Всички страни членки са третирани еднообразно в този развой, защото приложихме една и съща методология. “

Онлайн полемиката се организира в подтекста на показания на 30 септември първи по рода си отчет по отношение на върховенството на закона на Европейската комисия. Според представителите на Народното събрание отчетът би трябвало да включва и отбрана на главните права, да одобри формата на междуинституционално съглашение, да замести съществуващите принадлежности и дава характерни за всяка страна рекомендации, обвързани при положение на неспазване с бюджетни условия.
Участие в проведената от българския евродепутат полемика взеха ръководителят на комисията по правни въпроси, Адриан Васкес Лазара, ръководителят на Комисията по цивилен свободи, правораздаване и вътрешни работи, Хуан Фернандо Лопез Агилар, София ин`т Велд, ръководител на Групата за наблюдаване на демокрацията, правилата на правовата страна и главните права на Европейския парламент, докладчикът за Екологичен потенциал по отчета „ Създаване на механизъм на Европейски Съюз за демокрацията, правилата на правовата страна и главните права “, Михал Шимечка от Групата „ Обнови Европа “, както и докладчиците за Групата на ЕНП, Владимир Билчик и за Групата на „ Зелените “, Сергей Лагодински.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР