Евродепутатът Николай Бареков внесе искане до Главния прокурор за проверка

...
Евродепутатът Николай Бареков внесе искане до Главния прокурор за проверка
Коментари Харесай

Бареков в защита на националното достойнство! Призова ЕК, Цацаров и НС да се заемат с конкурсите за красота!

Евродепутатът Николай Бареков внесе искане до Главния прокурор за инспекция на очевидно корумпирания конкурс "Мис България ". Ето какво написа той:

Днес като част от Гражданско съдружие "„ Дебили” против опростачването на българската нация " внесох искане до Главния прокурор господин Сотир Цацаров краткотрайно да бъде прекъснато и неразрешено провеждането на всевъзможни състезания, които съдържат думата „ България”, за да бъде спряно опропастяването и злоупотребяването с името на нашата татковина, в това число това да важи и за политическите партии, които в не по-малка степен опропастиха и опростачиха нашето бъдеще като български жители, до изработването на явен правилник от Народното събрание на Р България, който да дава ясни параметри по какъв начин, кой и при какви условия може да употребява марката „ България”, в това число и за търговски цели.

Подтикнати от всеобщата отрицателна социална реакция, написахме и сигнал още веднъж до Главна прокуратура, с който призоваваме способените органи да правят незабавна инспекция по отношение на провеждането на състезанието „ Мис България” 2017 и избора на госпожица Тамара Георгиева за притежател на короната. Ако бъдат открити нарушавания, за каквито имаме данни, настояваме състезанието неотложно да бъде анулиран и по открития правилник да бъде извършен нов курс или в случай че не - то форматът да бъде разгласен за частен – нямащ нищо общо с нацията на България.

Освен това, през днешния ден пускам подписка измежду членовете на Европейския парламент за отправяне на публично запитване до Европейската комисия за основаване на законов правилник в границите на Европейски Съюз за осъществяване на въпросните състезания за хубост. Целта е да бъде осъществена предварителна защита против половото принуждение, трафика на хора, който те постоянно прикриват, както и против търговията с човешка плът, каквато по своему те съставляват. Очаквам да получа поддръжката на повече от 40 евродепутати.

Ще бъдете навреме осведомени, когато бъде импортиран.









Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР