Евродепутатът Николай Бареков, председател на ПП „Презареди България”, презентира партия

...
Евродепутатът Николай Бареков, председател на ПП „Презареди България”, презентира партия
Коментари Харесай

Атака официално пожела да се присъедини към европейските консерватори

Евродепутатът Николай Бареков, ръководител на Политическа партия „ Презареди България”, презентира партия „ Атака” и ръководителя й Волен Сидеров пред европейските консерватори. Официалното показване на новата коалиция се състоя в Кишинев, Молдова по време на среща на най-високо равнище на Алианса на консерваторите и реформистите в Европа /АКРЕ/ с присъединяване на стотици консерватори от целия свят.
В молдовската столица Политическа партия „ Атака” публично подаде писмо за желание за участие в АКРЕ.
Пред управлението и членовете на АКРЕ Николай Бареков анонсира огромната консервативна коалиция за идните избори за европейски парламент и разгласи, че е поканил партия „ Атака” в качеството й на достоверна консервативна мощ с история и мощни позиции в България.
Пред европейските консерватори евродепутатът изясни задачите пред бъдещото обединяване на българските патриоти и консерватори. „ Стремим се към спечелването на четири мандата”, безапелационен бе Николай Бареков. „ Очаквам Вътрешна македонска революционна организация и доста други обединения да се причислят към диалозите за огромното патриотично обединение”, съобщи Бареков.
Председателят на партия „ Презареди България” изясни, че в диалозите с бъдещите сътрудници ще бъдат сложени три условия: първото е отбрана на консервативните полезности, фамилиите и свободата, второто – отбрана на обществените права на жителите, най-много на майките и на децата и третото изискване – подписването на меморандум против расизма, ксенофобията и всички прояви на антисемизъм.
Президентът на АКРЕ Ян Захрадил съобщи пред консервативната общественост, че е убеден в триумфа на бъдещия съюз, изключително откакто персонално се е уверил в капацитета за триумф на Бареков и Сидеров в София предходната седмица. Тогава консерваторът се срещна с премиера Бойко Борисов, където беше разисквана възможното общо ръководство сред ЕКР и ЕНП в идващия Европейски парламент.
„ В името на обичайните полезности, в името на повече суверенитет за страните в Европа, в името на бъдещата Европа на отечествата и един реформиран Европейски съюз!” – с тези думи водачът на „ Атака” Волен Сидеров връчи заявката си за участие в Алианса на европейските консерватори и реформисти в Европа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР