Евродепутатът Николай Бареков посочи горчивата истина за това къде отиват

...
Евродепутатът Николай Бареков посочи горчивата истина за това къде отиват
Коментари Харесай

Бареков изригна: Парите не отиват при хората, а в дебелия джоб на тези угоени прасета, които ни управляват!

Евродепутатът Николай Бареков уточни горчивата истина за това къде отиват парите и за какво все няма за хората.

Ето обявата му във Facebook:

Три вести от Бюджет 2018 на ГЕРБ и прислужници патрЕОти: Догодина по 5 лв. за децата, 6 лв. за пенсионерите ( и то след 1 юли) и по-малки болнични за работещите българи! И всичко това на фона на грандиозните предизборни фишеци на Дебелия Каракачанов и Лудото Валери за 300 лв. пенсия!? На фона на брътвежите на Борисов за 2 милиарда повече от контрабандата, за 100 милиарда Брутният вътрешен продукт и рекорден растеж от 4%( което в действителност си е междинна работа).... какво да кажем?

Идиоти и популисти, къде са ви таблетите и смарт телефоните за децата? Къде са ви младежите? А ББЦ- Презареди БГ предложи преди изборите тази година най-малко 500 лв. обезпечен базов приход за интервал от две години за всеки квалифициран български висшист. Нищо работа спрямо крадените от властта милиарди годишно. Но народът си избра не нас, а тези откровени измамници, само че обиграни и ловки мошеници с всеобщото схващане на елементарния българин.

Ако си задавате въпроса: къде са парите щом не отиват при хората за пенсии, помощи и заплати, ето ви отговора: в дебелия джоб на тези угоени свине, които си избирате да ни ръководят.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР