Евродепутатът Николай Бареков направи с остър коментар по повод акта

...
Евродепутатът Николай Бареков направи с остър коментар по повод акта
Коментари Харесай

БАРЕКОВ ПОПИЛЯ СВЕТОСЛАВ МАЛИНОВ: Нито един депутат не си е клепал собствената държава с цел да й спират еврофондовете

Евродепутатът Николай Бареков направи с изострен коментар във връзка акта без аналог в историята на Европарламента на сътрудника си Светослав Малинов, който изиска от Брюксел наказания против България. Ето какво написа той в персоналния си профил във Facebook:

*публикуваме без редакторска интервенция

"Колегата Светослав Малинов, евродепутат от ДСБ, Демократична България (или както там се споделят предпоследно) и ЕНП, който доста почитам като политолог, задал въпрос на Европейска комисия, с цел да спре строителството на автомагистрала "Струма''. Ще кажете огромна работа, не за първи път българин и то от “психодесните” клепа България в чужбина и в Брюксел. Въобще не е по този начин. Защото: нито един народен представител от този и от предходния Европарламент от нито една нация в продължение на към този момент 9 години не си е клепал личната страна да и стопират еврофондовете.

Господин Малинов като мен обожава Чърчил, само че е пропуснал да вникне в смисъла на великата му мисъл “Като съм в чужбина в никакъв случай не си разрешавам да подлагам на критика британското държавно управление, само че като се върна вкъщи наваксвам пропуснатото с удоволствие”. Джентълменски, нали? Но липсва из родните политически нрави.

Все отново господина от Демократична България и ДСБ си мечтае да смени някогашния си съдружен сътрудник Бойко Борисов с министър председател като.....Зоран Заев. За който не знае - Заев е много ляв, потвърден социалист и член на ПЕС, където началник му е...Сергей Станишев! Толкова за нашите “десни”, в действителност либерали с объркана политическа идентичност. Те са едни елементарни политически джендъри, които се държат като такива в Брюксел, а в България съставляват “мейнстрийма” на жълтите павета като бъркат същинските консервативни полезности с тези на либерастите от другия бряг. Заради такива като сътрудника евродепутат Магистрала "Струма " няма към този момент 10 години и стотици българи изгубиха живота си в Креснеското дефиле. Което е същинската покруса и доказателство, че неприятната политика в действителност убива хората! "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР