Евродепутатът Николай Бареков е на посещение във Вашингтон като част

...
Евродепутатът Николай Бареков е на посещение във Вашингтон като част
Коментари Харесай

Бареков с интензивни срещи на най-високо ниво в Държавния департамент на САЩ

Евродепутатът Николай Бареков е на посещаване във Вашингтон като част от делегацията на Европейските консерватори и реформисти. В рамките на визитата той организира интензивни срещи на най-високо равнище в Държавния департамент на Съединени американски щати..

Сред тематиките, които Бареков е дискутирал с високопоставените консерватори в столицата на Съединени американски щати, са механизмът на глобите против Русия и Иран и по закона Магнитски в двете му издания, в това число за корупция и нарушение на човешките права отвън Русия, корупцията в балканските страни и разширението на Европейски Съюз към Югозападна Европа и на Балканите и идните избори в Украйна.

Пред сътрудниците си от Съединени американски щати евродепутатът е сложил въпроса за потърпевшите от глобите търговци и производители от трети страни (включително българските), като е декларирал изрично, че те следва да бъдат обезщетени. По думите му това е желанието и на американския бизнес. На полемика е била сложена и непоследователната българска политика през последните години.

Със старши съветника за Югоизточна Европа Пол Пфайфър в Държавния департамент на Съединени американски щати евродепутатът пък е разискал контракта за другарство сред България и Македония, корупцията и въздействието на Русия на Балканите, разширението на Европейски Съюз и някои решения на българското държавно управление през последните години.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР