Евродепутатът Николай Бареков е на петдневно посещение във Вашингтон като

...
Евродепутатът Николай Бареков е на петдневно посещение във Вашингтон като
Коментари Харесай

Бареков на петдневно посещение в Конгреса, Сената и Белия дом

Евродепутатът Николай Бареков е на петдневно посещаване във Вашингтон като част от делегацията на Европейските консерватори и реформисти. Част от представителството на консерваторите са още ръководителят на ЕКР Саид Камал, зам.-председателят на ЕКР Джефри ван Орден и ръководителят на АКРЕ Ян Захрадил.

Европейските депутати са провели редица срещи в Конгреса, предстоят такива в Сената и Белия дом. По време на визитата в Конгреса основна полемика е извършена с ръководителя на Комисията по вътрешна сигурност на Съединени американски щати Майкъл Маккоул. С него консерваторите са разискали въпроси, свързани със сигурността на Балканите, връзките с Русия, връзките сред Съединени американски щати и Европа и в частност връзките сред Съединени американски щати и България, бъдещето на НАТО, стената на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп против Мексико и други. Акцент е бил подложен и върху листа „ Магнитски”. Среща е била извършена и с Дон Бейкън, някогашен военнослужещ в Ирак от американските „ Еър форс”.

В чест на делегацията в края на визитата на Конгреса е била проведена публична вечеря. По време на нея консерваторите, отпред с Николай Бареков, са провели полемика с ръководителя на Комисията за Европа Джо Уилсън.

През утрешния ден на делегатите им следва среща от изключително значение с петима от съветниците на президента Доналд Тръмп.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР