Евродепутатът не е чиновник. Той е представител на нацията си

...
Евродепутатът не е чиновник. Той е представител на нацията си
Коментари Харесай

Радан Кънев: Малки са възможностите на един евродепутат да помогне за доходите на българите

Евродепутатът не е служител. Той е представител на нацията си и на всички европейски жители. Въпросът за приходите е най-съществен за българските жители. Малки са опциите на един евродепутат да помогне за приходите на българите . Това стана ясно от думите на Радан Кънев, лидер на листата на " Демократична България " за европейския избор, по време на избирателен спор в ефира на Нова телевизия.
Според Кънев има неуместни неща по пакета " Макрон ". Очевидно има потребност от доста сериозна смяна. Дисбалансът и неравенството значи, че не можеш да бъдеш част от Европа. Приоритетната основа на мощна Европа са правораздаването, сигурността и не на последно място - енергетиката, смята още Кънев. Той напомни, че поддържа общата единна защита на границите на Европейския съюз. 
Радан Кънев съобщи, че няма да поддържа " Южен поток " и напомни, че площадката за " Белене " е изцяло несъответствуваща.

Според Александър Сиди в идващия европарламент Вътрешна македонска революционна организация ще направи по този начин, че България да заеме своето почтено място в него. Планът " Макрон " се опита да открадне приходите и хляба. Ние няма да се съобразяваме с политиката на Европа, ние държим на Европа на отечествата , сподели Сиди. Това, че сме дребна страна в Европейски Съюз, е неистина. Ние сме срещу пакета " Макрон " във всичките му измерения. България сподели, че може да пази границата си, в това число с оградата, разясни още Александър Сиди. Той съобщи, че Вътрешна македонска революционна организация бранят България от джендър идеология.
Мотивът ми да стана евродепутат е, че аз и моите сътрудници имаме предписания за догонващо икономическо развиване , означи проф. Боян Дуранкев от " Коалиция за България ". По думите му ние се държим новобрански в Европейския съюз. Според Дуранкев Европа има потребност от финна пренастройка, с цел да да обезпечи догонващо развиване на страните като България. Според специалиста държавното управление е провалено от позиция на морала. 

Ние сме за изрично спокойно решение на всички европейски териториални въпроси. Ние сме срещу заграбването на непознати територии, уточни още Дуранкев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР