Евродепутатът Ева МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена

...
Евродепутатът Ева МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена
Коментари Харесай

Ева Майдел откри онлайн семинар за иновациите в медицината, фармацията и биотехнологиите

Евродепутатът Ева Майдел  Ева Майдел Ева Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по откри онлайн семинар за нововъведенията в медицината, фармацията и биотехнологиите, проведен от Фармалекс.

Онлайн събитието бе част от 3-тото издание на интернационалната конференция Биотех Ателие 2020.

Фармалекс България, водач в региона на консултантските услуги за създаване, регистрация и регулация на медикаменти и медицински произведения, провежда първия по рода си онлайн уъркшоп на тематика „ Инoвации в медицината – ATMPs (лекарствени артикули за съвременна терапия) “. Специален посетител на семинара на компанията бе Ева Майдел  Ева Майдел Ева Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по, член на Европейския парламент.

Събитието бе част от 3- тото издание на Биотех Ателие 2020 – двудневна биотехнологична конференция, проведена от Българската асоциация за персонализирана медицина и Прескрипция. „ Често подценяваме измененията, които ще настъпят през идващите години и считам, че това е една от главните спънки за постигане на цялостния капацитет за цифровизация в цяла Европа.

От основно значение обаче е улеснението на разговора сред софтуерните, научните и политическите мозъци, защото нововъведенията и политиката ще продължат да имат съществена роля в обществото и живота ни “ – показа Ева Майдел  Ева Майдел Ева Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по по време на откриващата си тирада за събитието.

„ Също по този начин мисля, че е от огромно значение за триумфа ни както бизнеса, по този начин и политическите водачи да схващат по-добре технологиите, с цел да виждат другите благоприятни условия за позитивна смяна в обществото, които технологиите и нововъведенията могат да донесат “, добави още тя.

По време на семинара специалисти от Фармалекс дискутираха провокациите, вероятностите, опциите и компликациите при създаването, разрешението за стартиране на пазара, възобновяване на разноските и достъпа на пациентите до АТМРs, които се обрисуват като нов клас биологични артикули, предлагащи голям капацитет за лекуване на болести (рак и редки заболявания) и пострадвания, при които съществуват лимитирани или липсват различни благоприятни условия за лекуване. АТМРs са нов тип биологични медикаменти, включващи соматично-клетъчни артикули, тъканно-инженерни лечения, генни лечения и композиция от клетъчни или тъканни съставни елементи, интегрирани в здравно произведение, като към този момент са показали изключителни резултати при лекуване на пациенти. ATMPs е бързо разрастваща се област на нови и комплицирани артикули, която към момента е в ранния си стадий на развиване.

Въпреки неповторимите благоприятни условия, които тези новаторски артикули показват, към момента има доста основни провокации, свързани с създаването им, в това число регулаторни, научни, индустриални и такива свързани с комерсиализацията. Около това умозаключение се сплотиха участниците в събитието. Международната конференция Биотех Ателие събира на едно място водещи български и интернационалните специалисти в региона на биотехнологиите, опазването на здравето, осведомителните технологии, наукaта и фармацията, с цел да насърчи нововъведенията, творчеството, предприемаческия дух на експерти от бизнес и научната сфера.

През 2020 година в конференцията взеха присъединяване над 800 специалиста от целия свят, които се причислиха към задачата за иницииране на идващите обилни развития в биотехнологиите и нововъведенията. За PharmaLex: Фармалекс България е част от световната компания PharmaLex Group, международен водач в региона на консултантските услуги за създаване, регистрация и регулация на медикаменти, следене на лекарствената сигурност и услуги по качество във фармацевтичната промишленост. Компанията е показана в България от 2013 година и дава научни и регулаторни консултантски услуги на всеки стадий от виталния цикъл на медицинските артикули (лекарства, медицински произведения, лечения и др.), подкрепя фармацевтичните компании в дейностите по създаването, регистрацията и регулацията на техните артикули и следенето на сигурността им в целия свят като подсигурява спазването на международните стандарти и разпореждания и дава научни и стратегически препоръки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР