Евродепутатът Емил Радев отново ще бъде на избираема позиция в

...
Евродепутатът Емил Радев отново ще бъде на избираема позиция в
Коментари Харесай

Радев и Йорданов пак евродепутати, Борисов е виртуоз в Играта и ще подреди паритетите в Пренареждането във Варна 


Евродепутатът Емил Радев още веднъж ще бъде на избираема позиция в кандидатската листа на ГЕРБ-СДС за европарламента, обявиха източници от политическите среди, свързани с ГЕРБ и Съюз на демократичните сили.

Емил Радев е извънредно непосредствен до Бойко Борисов и комбинативно се включи в офанзивата против ПП-ДБ във Варна, инспирирана от водача на ГЕРБ и негови сътрудници.

Борисов ли няма да влезе в ролята на съдия и да спре офанзивата, която предизвика, откакто Асен Василев, „ смотрящий “ за властовата скица на Политическа партия в морската столица, даде знак на кмета на Варна Благомир Коцев да не блокира капиталови планове на бизнес фактори от два кръга, които до неотдавна си противостояха, само че се сплотиха против повтаряне на схемата „ Портних “ под индиго.

Емил Радев се вписа в комбинацията на Бойко Борисов с информация (от двата кръга), експертиза и институционално въздействие, вдигайки топката на водача на ГЕРБ да влезе в ролята на съдия сред новата власт в Билдинга и бизнес факторите от двата кръга. Затова още веднъж ще е евродепутат – нужен е както на бизнес кръговете, по този начин и на ББ.

alt

Александър Йорданов пристигна след „ ЧНГ “ във Варна, където разчита на максимален избор, а и в Североизточна България, за която в Съюз на демократичните сили дава отговор заместник-председателят на партията Янко Станев, и даде знак, че ще се кандидатира за евродепутат.

Председателят на Съюз на демократичните сили Румен Христов съобщи, че партията ще упорства „ представителна позиция “, т.е. избираема, за евровота, което е знак, че желае Александър Йорданов, обвявайки, че то ще е номинацията на партията, още веднъж да е евродепутат от Съюз на демократичните сили.

ГЕРБ-СДС има шестима евродепутати – пет от ГЕРБ и един от Съюз на демократичните сили. Преднината от 7% пред ПП-ДБ значи, че ГЕРБ-СДС ще работи отново да има шестима евродепутати, откакто „ партията на президента “ и Ваня Григорова (Пеевски ли няма да се контракти с Борисов?) няма да вземат участие в евровота, а Българска социалистическа партия бележи огромно оттегляне от петима евродепутати евентуално ще има двама за сметка на „ Възраждане “. Лидерът на „ Възраждане “ надали ще тръгне на борба с Пеевски и Борисов, тъй че Движение за права и свободи може да усили евродепутатите си от трима на четирима (за сметка на ВМРО), а ГЕРБ-СДС да е още веднъж с шестима.

Емил Радев и Александър Йорданов са сполучливи евродепутати, тъй че Бойко Борисов и Румен Христов верятно няма да обновят кандидатската листа на обединението, вадейки ги от европарламента.

Ако тази скица се удостовери, както и в случай че Бойко Борисов и Асен Василев се договорят по какъв начин да работи кметската институция с водачите на огромния бизнес във Варна (както и за схемата на ротацията), офанзивата против кмета на морската столица евентуално ще спре.

Бойко Борисов е виртуоз на политическата и властова игра, той ли няма да влезе в ролята на съдия и да подреди паритетите в Пренареждането на властта във Варна.

bgsniper.com
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР