Евродепутатът Емил Радев и кандидат за член на ЕП от

...
Евродепутатът Емил Радев и кандидат за член на ЕП от
Коментари Харесай

Eмил Радев се включи в инициатива на МГЕРБ, посветена на Деня на Европа

Евродепутатът Емил Радев и претендент за член на Екологичен потенциал от листата на ГЕРБ се включи в самодейността, с която Младежи ГЕРБ-Варна означиха Деня на Европа. Младите хора предизвикаха минувачите в центъра на морската столица да запишат своите фантазии и хрумвания за Европейски Съюз, като продължат изречението „ Моята Европа е...”.

Посланията бяха изписвани на особено готова за задачата стена, където доста жители също споделиха вижданията си за бъдещето на Европейски Съюз – за мощна, просперираща и обединена Европа. „ Моята Европа е сигурна и без двойни стандарти”, написа персонално Емил Радев, който през миналия мандат поведе борба против двойните стандарти при храните и напитките, против неприемането на България в Шенген, против дискриминационния мониторингов механизъм за страната ни. „ Моята Европа е Варна”, написа кметът на морската столица Иван Портних, който също се включи в самодейността на младежите. От МГЕРБ пожелаха триумф на Емил Радев в предизборната акция и показаха поддръжката си за европейските вероятности, които подсигуряват на България, евродепутатите и държавното управление на ГЕРБ.

По-рано през днешния ден Емил Радев участва на тържествата, проведени от община Варна и Военноморските сили във връзка 9 май – Ден на успеха над хитлерофашизма и Ден на Европа. Венци и цветя бяха поднесени с боен обред на паметника на Осми Приморски полк, след което потегли шествие до постройката на общината. Там по традиция бяха издигнати флаговете на България и на Европейския съюз по случай Деня на Европа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР