Евродепутатът, чиято бивша неназована сътрудничка е подозирана във връзки с

...
Евродепутатът, чиято бивша неназована сътрудничка е подозирана във връзки с
Коментари Харесай

Евродепутатът със сътрудничка с връзки с Русия се оказа унгарец, а не българин

Евродепутатът, чиято някогашна неназована сътрудничка е подозирана във връзки с Русия, се оказа маджарин, а не българин.

В началото на седмицата изданието EUobserver за профила на съветските шпиони в европейските институции. В него се споделяше, че някогашна дългогодишна сътрудничка на български евродепутат от крайнодесния набор е подозирана за съмнителни съветски връзки. Имената на сътрудничката и евродепутата не се загатваха.

Няколко дни по-късно обаче изданието и вместо " български евродепутат " към този момент написа за " маджарски евродепутат ".

Информацията от първичния текст на EUobserver беше и от други български медии с допълнението, че сега България има двама депутати, които могат да се впишат в определението " крайнодесни " - Ангел Джамбазки и Андрей Слабаков от Вътрешна македонска революционна организация.

Джамбазки видя в публикуването на първичната информация " поредна грозна подправена вест, за съзнателно оклеветяване на някого ".

" Новината ", която сътвориха, с цел да " гърми " по нас от през вчерашния ден (вторник – б.а.), за митичната йога Мата Хари, помощник на български крайнодесен евродепутат, в която беше подправено забъркано персонално моето име, както и това на сътрудника Андрей Слабаков и това на Вътрешна македонска революционна организация, не просто се оказа подправена, а доста подправена. Адски подправена. Фейк, дезинформация ", разяснява Джамбазки в профила си във Facebook.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР