Евродепутатът Асим АдемовАсим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден

...
Евродепутатът Асим АдемовАсим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден
Коментари Харесай

Евродепутат за Румен Радев: По-жалък и недостоен въстаник едва ли има в нашата история

Евродепутатът Асим Адемов  Асим Адемов Асим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община избухна остро против следващия и провален опит на Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на да смъкна посредством принуждение и бунт законно определеното държавно управление.

"България има в историята си цяла плеяда бележити въстаници, дали живота си за свободата, достойнството и достолепието на Родината ни, само че по-жалък и неподобаващ бунтовник надали има в нашата история! Въстаник, който се бори за непознати ползи ", написа в своя фейсбук Адемов.

Той похвали и сътрудниците си от ГЕРБ, че през днешния ден напуснаха залата и не притъстваха на следващата омразна тирада на Радев, с която той изцапа институцията Народно заседание.

"Поздравления за парламентарната група на ГЕРБ, които напуснаха залата на Народното събрание, откакто на трибуната се качи Разединителят на народа ни, индивидът осквернил институцията Президент Радев ", написа по-рано Адемов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР