Евродепутатът Андрей Новаков от ГЕРБ-СДС сподели радостта си от случилото

...
Евродепутатът Андрей Новаков от ГЕРБ-СДС сподели радостта си от случилото
Коментари Харесай

Андрей Новаков: Не мисля, че „димката“ около Иван Гешев ще се отрази на ГЕРБ

Евродепутатът Андрей Новаков от ГЕРБ-СДС показа насладата си от случилото се през вчерашния ден, че е гласуван български отчет, в които се засяга български план, който е с извънредно въздействие за Южна България.

„ Надявам се, от ден на ден мотиви за наслада да има, и българските публицисти да отразяват хубави вести, а не политически димки “, съобщи той.

Новаков не мисли, че въпросната „ димка “ към Иван Гешев ще се отрази на ГЕРБ. Според него през последните две години и половина – три към този момент ГЕРБ е едно семейство. „ Хората виждат всичко. Те реагират на това, което виждат сред политиците. Българските хора желаят да живеят обикновено. Да построим пътища, по които ние не се избираме “, сподели евродепутатът.

Той разяснява последните избори и новият пост на Мария Габриел. Според него всичко ще бъде наред, тъй като Габриел е гаранция за добре свършена работа. Иначе, по думите му, протичащото се, в действителност е резултат от един голям компромис на Бойко Борисов. Новаков показа на какъв брой избори е взел участие. Той описа, че е срещал хора, които желаят разнообразни партии да ръководят, само че постоянно всички са били обединени от това повече на избори да не вървят.

Относно задачата на България да одобри еврото, той съобщи, че схваща всички, които бранят българския лев, само че пътят на страната ни към това да скъса с ориенталския живот е еврото, това е гаранцията за едно по-добро бъдеще.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР